Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 травня 2019, 13:47
3096
3

Чорноморець переміг Десну і уникнув прямого вильоту з Прем'єр-ліги

Всі три м'ячі одесити забили у другому таймі

| Оновлено 30 травня 2019, 13:47
3096
3
Чорноморець переміг Десну і уникнув прямого вильоту з Прем'єр-ліги
Для одеситів результат був дуже важливий, так як в разі невдачі «Чорноморець» міг вже сьогодні вилетіти з української Прем'єр-Ліги. І, скоріш за все, зайве хвилювання завадило господарям поля зіграти вдало в першому таймі. А ще на грі команди, звичайно ж, позначилася рання вимушена заміна Володимира Коваля вже на шостій хвилині.
 
Втім, у господарів поля був один момент на 21-й хвилині, коли Володимир Танчик дуже небезпечно пробивав метрів з десяти, перебуваючи прямо проти воріт. Однак тут «Десну» виручив її голкіпер Ігор Литовка.
 
Щодо гостей, то вони більше намагалися бити з дальньої дистанції, але у моряків надійно діяв Сергій Литовченко, який успішно впорався з непростими ударами Дениса Фаворова та Олександра Волкова.
 
Всі ж основні події у цій грі розгорнулися після перерви. Хвилин п'ятнадцять на полі точилася рівна боротьба навіть з деякою перевагою чернігівського клубу. І як тут не згадати блискучий сейв воротаря одеситів після удару Олександра Філіппова та рикошету від захисника.
 
Але потім все змінилося на поле на 62-й хвилині. Простий, здавалося б,аут призвів до взяття воріт гостей. В три паси м'яч був доставлений Володимиру Танчику і той, трохи змістившися у центр, лівою ногою точно пробив під дальню штангу.
 
За десять хвилин стався епізод, який явно вплинув на результат гри. У боротьбі за м'яч на лінії штрафного майданчика «Десни» зіткнулися Василь Павлов і Дмитро Немчанінов. На вигляд було звичайне єдиноборство, втім арбітр зустрічі Микола Балакін не тільки зафіксував порушення правил з боку захисника, а ще показав йому червону картку (нібито за фол останньої надії) та призначив пенальті. Його чітко реалізував Арні Вільхамссон.
 
По суті, на цьому вся боротьба припинилася. «Десна» і в рівних складах нічого особливого попереду не створювала, а тут і поготів. Зате «Чорноморцю» вдалося забити свій третій гол. І знову відзначився ісландський легіонер Арні Вільхамссон. Цього разу він відгукнувся на передачу з правого флангу і з льоту чудово пробив у дальній кут воріт.
 
Таким чином, одесити перемогли з рахунком 3:0 і уникли прямого вильоту з Прем'єр-ліги. Тепер на них чекають стикові ігри з представником першої ліги «Колосом» з Ковалівки.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
 
Чорноморець - Десна - 3:0
 
 Володимир Танчик, 62, Арні Вільхамссон, 73 (пен), 85
 
 Дмитро Рижук, 28, Олег Остапенко, 80, Арні Вільхамссон, 83 - Єгор Картушов, 6, Владісдав Огіря, 19
 
 Дмитро Немчанінов, 72
 
«Чорноморець»: Сергій Литовченко, Олександр Голіков, Гліб Грачов, Дмитро Рижук, Віталій Гошкодеря (Олег Остапенко, 78), Денис Норенков, Владислав Хамелюк, Володимир Танчик (Артем Чорній, 80), Володимир Аржанов, Володимир Коваль (Василь Павлов, 6), Арні Вільхамссон
 
«Десна»: Ігор Литовка, Владислав Огіря, Андрій Гітченко, Олександр Філіппов, Єгор Картушов, Дмитро Немчанінов, Денис Безбородько (Дмитро Хльобас, 65), Андрій Слінкін (Ренат Мочуляк, 70), Денис Фаворов, Олександр Волков (Темур Парцванія, 78), Андрій Богданов,
 
Арбітр: Микола Балакін (Київська область)
 
Стадіон: «Чорноморець»
 

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 12
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
padlo95
Чет мне кажется, что Десна все последние игры слила!!
banderlog78
з таким суддівством ковалівці нічого не світить...