Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 травня 2019, 22:34
2625
0

Ігор ЛЕОНОВ: «Трохи не вистачило, щоб врятувати Арсенал»

Наставник київського Арсеналу хоче продовжити працювати в УПЛ

| Оновлено 29 травня 2019, 22:34
2625
0
Ігор ЛЕОНОВ: «Трохи не вистачило, щоб врятувати Арсенал»
ФК Арсенал-Київ. Ігор Леонов
Головний тренер київського «Арсеналу» Ігор Леонов поділився враженнями від матчу 32-го туру УПЛ проти львівських «Карпат» (2:3) і всього сезону:
 
«Я дуже вдячний хлопцям за цей час, яке провів в «Арсеналі». Сказав їм про це в роздягальні. Були злети, в кінцівці – падіння, ми не залишилися в УПЛ. Коли я приймав «Арсенал», хотів його врятувати. Трохи не вистачило нам. Найголовніше – я чистий перед клубом, хлопцями і собою. І хлопці теж. Якби команда зберегла прописку, ми б боролися за «шістку».
 
Головна гра була тут з «Чорноморцем». Якби на 92-й хвилині арбітр Копієвський не поставив би той пенальті, якого не було, ми б виграли. Шість очок ми не розгубили і грали б в перехідних матчах. А так ми вилетіли. Тому арбітру, і всім їм, я бажаю удачі. За це чемпіонат «Арсенал» отримав в 32-х турах в свої ворота 15 пенальті – це повторення рекорду 20-річної давності. Тоді луганської «Зорі» стільки ж пенальті били. Це кращий показник. Під моїм керівництвом в 14-ти матчах ми отримали дев'ять 11-метрових. Ми тільки на поле вийшли, а нам вже пенальті ставлять. І при цьому ми боролися за виживання, причому боролися чесно!
 
Моє майбутнє? Не знаю, чи зможу відповісти на це питання через два дні. Я завдання не виконав, не знаю, що вирішить керівництво. Просто буває про мене пишуть, є один хороший журналіст ... Я задоволений, що він мене з Луческу порівнює. Дякую йому. Я знаю менше Луческу, тому що Містер дуже багато знав, він 12 років в «Шахтарі» пропрацював, стільки всього виграв. Мені здається, його це не прикрашає, це моя думка. Я нічого такого не сказав, просто сказав, щоб «Ворскла» зіграла такий матч як з нами, з командами, які борються за виживання. Я просто не повірив, що Полтава обігрує «Чорноморець».
 
А так вони грають чесно, я не перебільшую. Всі команди грають чесно, ми ось сьогодні. Я Чижевського знаю дуже давно, ми ще грали разом. Він міг потрапити не в «Волинь», а на «Колос», якби нам програв. А як тут знати, з ким легше буде? Але ми грали чесно, і гра вийшла хорошою.
 
Матч пропустили Танковський і Мудрик. Через об'єктивні причини хлопці не змогли взяти участь в грі, вони отруїлися. Гаетано був в запасі, але зараз відправився в лікарню. Мудрик та Танковскій теж в лікарні, Сагуткін теж грав на морально-вольових. Але я не хочу скаржитися, говорити про слабкість.
 
Так, хочу продовжити працювати в УПЛ. Я з 2012 року не тренував в елітному дивізіоні. Дякую Олександру Москаленко та Івіці Піричу, що повірили в мене. Ми боролися до кінця, щось довели. За 14 турів ми набрали 18 очок. Ми заново будували цю команду. Знаю, що у 5–6 хлопців є пропозиції від хороших команд. Якби ми зберегли прописку, я б ні за що не відпустив цю команду. Ми б боролися за «шістку». Значить, ми не даремно провели цей час. Хто знає, може я буду 12 років тренувати «Арсенал», як Луческу «Шахтар».
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Сейв Трубіна увійшов до топ-5 найкращих дня у Лізі Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 05:02 1
ВІДЕО. Сейв Трубіна увійшов до топ-5 найкращих дня у Лізі Європи

Українець показав гарну реакцію

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.