Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 28 травня 2019, 21:37
1747
1

Сергій ВАРЛАМОВ: «Такі церемонії важливі для популяризації хокею»

Гендиректор УХЛ поділився емоціями після церемонії нагородження кращих в сезоні

| Оновлено 28 травня 2019, 21:37
1747
1
Сергій ВАРЛАМОВ: «Такі церемонії важливі для популяризації хокею»
УХЛ. Сергій Варламов
Генеральний директор Української хокейної ліги Сергій Варламов поділився емоціями після церемонії нагородження кращих гравців, тренерів, менеджерів і спортивних журналістів «Зірки хокейного року» сезону 2018/2019:
 
«Я радий, що захід пройшов на дуже високому рівні. В українському хокеї ще не було подібних церемоній, але я впевнений, що робити подібне потрібно в кінці кожного сезону. Дуже приємно, коли твої труди і старання оцінюють по заслугах, нагороджують. Саме тому ми вирішили перейняти досвід інших видів спорту і топових хокейних ліг по всьому світу, і відзначити кращих з кращих в минулому сезоні.
 
Звичайно, такі церемонії важливі як для популяризації, так і для розвитку українського хокею. Зараз всі наші сили йдуть на те, щоб піднімати рівень цього виду спорту, а такі заходи – це, в першу чергу, імідж Ліги. Повторюся, все пройшло на дуже високому рівні і, я сподіваюся, що наші гості, партнери та номінанти отримали задоволення від церемонії.
 
Ми вдячні всім, хто прийшов на церемонію, боровся в номінаціях, нагороджував переможців. Звичайно ж, ми вдячні нашим партнерам і артистам, без яких було б неможливе проведення церемонії. Також подякую командам, тренерам, менеджерам, співробітникам клубів за те, що вже третій рік поспіль вони дарують нам яскравий і насичений чемпіонат.
 
Окремих слів подяки заслуговують ЗМІ і журналісти, з якими ми тісно співпрацюємо з сезону в сезон, і які підтримують і популяризують хокей в нашій країні».

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Денис Беспрозванный
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил