Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 28 травня 2019, 17:17
13199
31

Ролан Гаррос. Ястремська знову програла Суарес Наварро

Українка була близькою до перемоги, але сил після Страсбурга не вистачило

| Оновлено 28 травня 2019, 17:17
13199
31
Ролан Гаррос. Ястремська знову програла Суарес Наварро
j48tennis.net. Даяна Ястремська
Третя ракетка України Даяна Ястремська (№32 WTA) завершила виступи в одиночному розряді на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу.
 
У матчі першого кола українка в трьох сетах поступилася іспанці Карлі Суарес Наварро (№29 WTA).
 
Ролан Гаррос. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Карла Суарес Наварро (Іспанія) - 6:2, 6:7(0), 0:6
 
Перший сет пройшов повністю під диктовку Ястремської. Вона прекрасно подавала, постійно проявляла активність в розіграшах, витісняючи іспанку глибоко за задню лінію, що змушувало іспанку помилятися. Суарес Наварро намагалася відповісти біговою роботою, але у неї мало що виходило. Навіть в банальному обміні не дуже небезпечних ударів із задньої лінії вона здавалася слабкішою. У четвертому геймі Даяна під нуль виграла гейм суперниці, після чого методично і грамотно довела партію до виграшу, зробивши ще один брейк у восьмому геймі.
 
У другому сеті ситуація залишилася практично такою ж, але Даяна вже трохи втомилася і стала частіше помилятися. Але все одно перевага залишалася за нею. Перший сім геймів пройшли без єдиного брейкпоінта, а у восьмому - українка заробила подвійний прихований матчбол. На жаль, він не був реалізований, можливо, трохи підвела нервозність, і це стало переломним моментом в партії і в матчі. Дівчата довели сет до тай-брейка, на якому досвідчена грунтовичка Суарес Наварро взяла своє, не віддавши 19-річній українці жодного очка.
 
Третій сет можна було навіть не дивитися, Даяна програла його без шансів. Після важкої перемоги в фіналі Страсбурга, який відбувся в суботу, відновитися до повноцінного трехсетовіку проти далеко не останнього гравця на грунті практично неможливо. Вирішувати долю матчу можна і потрібно було в двох сетах, далі все залежало від іспанки.
 
Відзначимо, що Даяна в поточному сезоні вибила Карлу з Australian Open, після чого програла їй в Римі.
 
У другому колі Суарес Наварро зіграє проти Шелбі Роджерс (№514 WTA) з США.
 
 
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fedd1979
Ну, нічого. Мабуть РГ вона все одно поки не виграла б, а у Страсбурзі був титул - він теж не "булька з носа" для 19-річної дівчини
Stanislav Matusevych
Случилось то, что все знают, и над чем Даяне предстоит работать всю свою теннисную карьеру. Как только по любой причине расклеивается атакующая игра, Даяна может проиграть вообще кому угодно. А плана Б у нее нет, по-другому играть не способна. Понятно, что сегодня аукнулся Страсбург, но даже при этом во втором сете было 4:3 и 15:40 на подаче испанки. Щелкнул выключатель, и всё.
Тем не менее, вспомним, что было ровно год назад. Даяна попадала только в квал РГ, но из-за болезни там так и не сыграла. За прошедший период у нее 3 титула WTA и уже место в топ-40. Прогресс очевиден, атакующая игра получается все чаще. Работа в академии Энен дает серьезные плоды. Даяна на верном пути, если продолжит самосовершенствование, придут и успехи на Шлемах.
vizuals
А хто від 19-річнох дівчини чекав чогось крутого в Парижі після перемоги в Стразбурзі. Був шанс відпочити до середи, якщо б перемогла у 2 сетах, але маємо що маємо - не використала прекрасний шанс
serega-2019
Даяна, ти наша Зіронька, не засмучуйся все в тебе ще попереду, все буде добре і буде ще багато перемог і різних кубків ..
Я вірю, що і шоломи тобі підкоряться, тому що ти багато працюєшь і на вірному шляху !!!
Даяна в тобі є стержень переможця, бійця, лідера!!!
.. а з досвідом прийдуть і великі досягнення !!!
Велике спасибі тобі за твою неймовірну гру, позитивні емоції і переживання за твої нажаль, невдачі, але великими не народжуються - Великими стають !!!
Даяна в тебе все вийде, ти тільки вірь в себе !
Ми всі щиро тобі бажаємо міцного здоров`я, наснаги, успіхів, вдачі і нових тенісних висот !!
Завжди з тобою твої вболівальники !!!
TarikUA
Вимагати чогось більшого від емоційно спустошеної людини — це вже занадто . Так вона грала в свою гру, коли були сили. І як сказав Стас, «вимикач» — і все ..... тут нічого вже не поможе, навіть якби й були сили.... емоційний стан вирішує майже все, а тут пустка.... Відпочивати... відновлюватися....викинути весь негатив з головии.. І після відпочинку до праці в поті чола. І тоді, і тільки тоді можна досягнути Великих успіхів, яких я Тобі бажаю Даяно.
vit-2
Треба з розумінням поставитися до сьогоднішнього результату. І тим більше не ображати Даянку.
Не обов'язково все валити на Страсбург і на поганий жереб на попередніх турнірах. Можливо, інтернешнли це поточний рівень Даяни, і їй поки що ще складно грати на цих Прем'єрах/Мандаторі, чи шлемах. Як каже Сапронов, зараз справжній теніс починається з віку 21. Подивіться на Еліну, Барті, Сабаленко. Ці дівчата почали розкриватися після 20-ти років. В цих словах є сенс.
MiddleGreek
В другому сеті могла вириватися вперед як на своїй подачі так і на подачі іспанки. Поспішала, хотіла швидше завершити і провалилась. Нічого, тепер можна відпочити.
vit-2
Грунт, як для гостроатакуючого гравця, це найменш зручне покриття для Даяни, а на траві і харді можемо чекати від неї кращих результатів. Є виграний турнір на грунті, так це вже великий позитив, а далі ще навіть цьогоріч можна очікувати чогось більшого від Даяни на більш швидких покриттях.
Игорь Онищук
Кстати,до завтрашней игры Леси, Даяна вторая ракетка Украины.
Dre
Гри не бачив,та думав Даяна виграє.
Шкода що програла.
Не хватило сил.
Чекаємо вдалих матчів ,на траві.
Саша Зардунов
Я не понял, а зачем ей нужно было играть еще и парные встречи
Александр Жаирс
Я думаю,что дело не в усталости,хоть она и ощущалась,а в травме ноги-как Даяна говорила в интервью-у неё в финале болела нога и был окровавленный носок.
Не могла так резко наступить усталость,а боль могла.
Дмитрий Ивахненко
Хочется привет оргам передать, как свою Гарсию так на завтра поставили, а как нашу так сразу под танки бросили, тьфу!
Uria Lug
Ссылаться на молодость, как то не правильно.19 не 16 лет, а уже зрелый возраст для тенниса. Кто помнит, Шарапова выиграла бш уже в 17. Так ,что не в этом дело, а искать причины последних поражений нужно в другом.
lviv-999
Все очікувано.Потрібно підсилювати команду і ставати більш різноплановою тенісисткою.Інколи потрібно просто декілька раз перекинути сітку і не атакувати з самих безнадійних позицій.Далі мега проста сітка і Наваро піде на одній нозі.Недопрацювання тренерів в розборі гри Наваро яку треба було дотискати в другому сеті.Всі пишуть про траву,але з такою командою і там ловити нічого.В тенісі потрібно думати,а не лупити з будь якого удару.
sv_2000
Загоняли девочку Страсбургом
Александр Черепанов
С другой стороны очень странно..Ястремская ведь только в Стасбурге провела весь турнир и то, затяжной матч был только один - финал, все остальные игры в двух сетах за час были пройдены. А до этого были только проигранные матчи. Откуда такая усталость взялась? Может, это особенность организма? Или же формирование сейчас происходит. Не должна была Даяна так устать быстро...
gudini
Вот накой нужен был тот Страсбург...