Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 травня 2019, 09:49
1949
0

КОЗЛОВА: «Вдалося не думати про матчболи, які я не реалізувала»

Українська тенісистка - про перемогу на старті Ролан Гаррос

| Оновлено 27 травня 2019, 09:49
1949
0
КОЗЛОВА: «Вдалося не думати про матчболи, які я не реалізувала»
WTA. Катерина Козлова
Четверта ракетка України Катерина Козлова розповіла про вихід у друге коло Відкритого чемпіонату Франції з тенісу. У першому раунді українка у двох сетах здолала американку Бернарду Перу.
 
«Перший сет почався досить рівно, але я знала, що Пера може грати моментами як добре, так і не дуже. Мені важливо було грати терпляче і розумно, намагатися вибити її тактично, в результаті вона починала трохи поспішати забивати і помилятися. Я знала, що у неї тактика тільки одна: грати активно. А я намагалася змусити її більше помилятися. Перший сет це виходило робити, мені дуже допомогла подача. Я її тримала досить впевнено, багато очок я заробила без розіграшів, суперниця, можливо, відчувала через це тиск.
 
Брейк в другій партії надав мені впевненості, але, на на жаль, я не втримала подачу. Їй потрібно віддати належне, вона стала грати чистіше, продовжувала грати активно, але було значно менше браку. Той гейм я могла б подавати і краще, були м'ячі на другій подачі, ось вона і скористалася шансами. До кінця другого сету у неї не було таких сильних провалів, як у першому.
 
 
Потім ми тримали свою подачу до 5-5, я зробила брейк, у неї якраз трохи посипалися помилки. Далі були два нереалізованих матчбола. Один, можливо, я поспішила зіграти, я активно хотіла побудувати розіграш, але не завжди вдається все виконати. На тай-брейку я намагалася сконцентруватися на грі, інакше мені б завадили думки про нереалізовані матчбол. Мені вдалося це зробити, у мене було досить рівний емоційний стан. В цілому я задоволена і результатом, і грою.
 
Як моє самопочуття? Я хворіла, і зараз є залишкові ознаки, зі Страсбурга я через це і знялася, тому що не могла грати. Я намагалася все зробити, щоб підійти до Ролан Гаррос в непоганій формі. Тренуватися я почала тільки тут, з четверга, так що це небагато.
 
Зараз я виступаю сама, без тренера. У Майамі я розлучилася зі своїм тренером і поки хочу побути одна без тенісного наставника. У мене є тренер з фітнесу, фізіо, якого без необхідності я не беру з собою на всі турніри, тільки на великі змагання, і мені є з ким тренуватися. Думаю, що трав'яну серію я зіграю сама. У якийсь момент я буду шукати і наймати тренера, але не зараз. Я частіше тренуюся в Барселоні, мені там зручно», - сказала Козлова.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Першими ракетками в парі стануть 38-річний Гранольєрс і 39-річний Себальос
Теніс | 03 травня 2024, 17:59 0
Першими ракетками в парі стануть 38-річний Гранольєрс і 39-річний Себальос

Іспанець і аргентинець випередять 44-річного Рохана Бопанну і 36-річного Меттью Ебдена

Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024
Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8
Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.