Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 27 травня 2019, 18:41
19336
10

Катар U-20 – Україна U-20. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

До виконання завдання-мінімуму команді Олександра Петракова залишилося зробити один крок

| Оновлено 27 травня 2019, 18:41
19336
10
Катар U-20 – Україна U-20. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
ФФУ
У понеділок, 27-го травня, збірна України U-20 продовжить свій виступ на молодіжному чемпіонаті світу, який проходить в Польщі. У другій грі підопічні Олександра Петракова зіграють з однолітками з Катару.
 
Завдяки перемозі над збірною США (2:1) в стартовому матчі «жовто-сині» дуже близькі до виходу з групи. Хоча букмекери і багато експертів схилялися до успіху американців, наша команда зуміла здобути дуже важливу перемогу. У багатьох епізодах рятував команду Петракова воротар Андрій Лунін. Голами ж відзначилися Сергій Булеца і Денис Попов. Також порадував своєю грою Георгій Цітаішвілі, а ось їх партнер по київському «Динамо» Владислав Супряга трохи розчарував.
 
Тепер залишилося здобути хоча б одну перемогу в двох матчах, що залишилися для виходу з групи. Причому вкрай бажано перемогти в найближчій зустрічі з Катаром, щоб в завершальному поєдинку групового раунду з Нігерією зіграти без тягаря відповідальності, за перше місце в квартеті. До виконання завдання-мінімуму залишилося зробити лише один крок.
 
Збірна Катару почала виступ на молодіжному Мундіалі гірше не придумаєш: «бордові» розгромно програли команді Нігерії (0:4) і тепер займають останнє місце в турнірній таблиці квартету D. Тепер вони не мають права на осічку і повинні спробувати набрати максимальну кількість очок в двох матчах, що залишилися. Але зробити це аутсайдеру групи буде дуже складно.
 
Минулого разу на молодіжному чемпіонаті світу збірна Катару виступала в 2015 році. Тоді вона не вийшла з групи, програвши всі 3 зустрічі. Цілком ймовірно, що така ж доля чекає Катар і цього разу.
 
Українська молодіжка в четвертий раз у своїй історії виступає на чемпіонаті світу. На минулих трьох ми виходили з групи, проте спотикалися в 1/8 фіналу. З огляду на те, що в минулому році на чемпіонаті Європи U-19 ця команда дійшла до півфіналу, де поступилася майбутнім чемпіонам, - португальцям, українці мають всі шанси зробити цей молодіжний Мундіаль найуспішнішим в історії. Принаймні, до повторення рекорду залишилося зовсім небагато.
 
Букмекери майже впевнені в успіху збірної України. На перемогу «жовто-синіх» коефіцієнт - 1,43. Виграш Катару оцінюють в 6,85. Варіант нічиї - 4,94.
 
Припустимо, що поєдинок завершиться розгромною перемогою збірної України, причому ворота Андрія Луніна повинні залишитися в недоторканності.
 
Орієнтовний склад України: Лунін – Конопля, Попов, Бондар, Безкоровайний, Хахльов, Мусолітін, Корнієнко, Цітаішвілі, Булеца, Супряга.

27 травня, понеділок

Катар U-20 – Україна U-20
Тихи. Міський стадіон. 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі UA-Перший
КАТАР U–20 — УКРАЇНА U–20. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 0:3
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ingvar1305
1-3 Україна U20 ....
AЛВ
Україна U-20 - тільки ПЕРЕМОГА.!!!!
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Анатолий Власович
Даже с двумя победами можно занять третье место, не спешили бы...
Yasher
Не согласна. У нас были свои козыри: Лунин справился с опасными дальними ударами, Булеца классически оставил не у дел защиту противника и Попов тоже не промахнулся. Плюс командная дисциплина крепче американской. А янки хотели нас "перебегать" и издали очень неплохо били.
Бондаренко Александр
Америкосы были на голову сильнее,а наши выиграли на фарте...в футболе не всегда побеждает сильнейший