Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 травня 2019, 15:52
7787
11

Скаут Великих: «25 млн євро - реальна ціна за Циганкова»

«Наполі» шукатиме посилення влітку, але не факт, що розщедриться на лідера «Динамо»

| Оновлено 24 травня 2019, 15:52
7787
11
Скаут Великих: «25 млн євро - реальна ціна за Циганкова»
ФК Динамо Київ. Віктор Циганков (праворуч)
Український скаут Алекс Великих, що спеціалізується на італійському футбольному ринку і працює в цій країні, прокоментував для Sport.ua інформацію про інтерес «Наполі» до лідера «Динамо» Віктору Циганкову, а також про нібито бажання киян виручити за свого футболіста 25-30 мільйонів євро .
 
«Думаю, що 25 мільйонів євро - це зараз реальна ціна за Циганкова. «Динамо», швидше за все, буде просити близько 30 мільйонів. Моя думка, що «Наполі» не дасть більше 22 мільйонів, тому невідомо, як складуться переговори».
 
«Зараз багато хто з гравців та технічного персоналу в Італії хоче потрапити в« Інтер». У цього клубу серйозні амбіції, які підкріплені хорошим фінансуванням. «Інтер» розпочинає нову фазу і збирається боротися спочатку за панування в Італії, а потім і за лідерство в Європі. У «Наполі» розуміють, що через рік їм буде важко змагатися з «Ювентусом» і «Інтером» по фінансам. Крім того, тиснути будуть «Лаціо» і «Рома», які мають хороший адміністративний ресурс. Не виключено, що вдасться вийти на новий рівень «Аталанті» та «Сассуоло». З цієї причини «Наполі» спробує влітку придбати кількох якісних гравців, щоб мати можливість в найближчі роки чіплятися за першу трійку - гарантію потрапляння в Лігу чемпіонів».
 
«Вважаю, що «Наполі» найближчим вікном витратить на ринку не менше 100-130 мільйонів євро. Ймовірно, вони продадуть Хюсая і ще когось. Але при цьому сумніваюся, що неаполітанці погодяться витратити хоча б 25 мільйонів на Циганкова. Швидше за все, вони зосередяться на іншому українцеві - Малиновському, якого буде реально підписати за 12 мільйонів євро», - зазначив Великих.
 
Нагадаємо, контракт Віктора Циганкова з «Динамо» діє до літа 2023 року і раніше повідомлялося, що кияни вже відхилили пропозицію в 18 мільйонів євро за гравця від «Наполі».
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Axmetov
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
Цыганков по большому счету еще себя нигде не проявил. УПЛ не стоит брать в расчет. Сейчас его могут купить как молодого перспективного, через год-два так уже покупать никто не будет. Если правда, то Наполи предложил хорошую цену.
Whitebell_MU
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
UKRAINE FAN
Реальная цена та которую предлагают покупатели !
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил