Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2019, 22:46
4391
0

Олександр БАБИЧ: «Вітаю Маріуполь з виходом до Ліги Європи»

Наставник «Маріуполя» засмучений, що команда знову не забила пенальті

| Оновлено 22 травня 2019, 22:46
4391
0
Олександр БАБИЧ: «Вітаю Маріуполь з виходом до Ліги Європи»
ФК Олександрія. Олександр Бабич
Наставник «Маріуполя» Олександр Бабич прокоментував гру 30-го туру проти «Олександрії» (1:1):
 
«В першу чергу хочу привітати всіх наших уболівальників, жителів Маріуполя з тим, що наша команда вдруге поспіль за спортивним принципом виходить в кваліфікацію Ліги Європи. Сьогодні ми забезпечили собі місце в Лізі Європи і тепер повоюємо з «Зорею» за 4-те місце, яке дозволить стартувати в Лізі Європи на раунд пізніше. Також вітаю «Олександрію» з першими в історії бронзовими медалями. Будемо вболівати за них на груповому етапі Ліги Європи.
 
Що стосується безпосередньо матчу, то невеликий осад залишився. Так як ми грали тільки на перемогу – нічия вдома нас не влаштовувала. Ми думали тільки про перемогу, і в першому таймі у нас була перевага. У нас були хороші гольові моменти, і ми двічі могли збільшувати рахунок. Засмучує, що другу поспіль домашню гру ми не забиваємо пенальті. Ми працюємо над цим. Але, напевно, це момент з психології.
 
Після гри я подякував хлопцям. Зараз ми засмучені. Хоча, звичайно, розуміємо, що увійшли в історію. І я дуже радий, що нам вдалося виконати поставлене клубом завдання. Не можу сказати, що удача була не на нашому або на нашому боці. Але граючи в рівних складах, ми повністю контролювали гру, і багато у нас виходило. Ми розуміли, що суперника буде влаштовувати, тому навіть в меншості ми випускали атакуючих гравців. Так, у другому таймі ми багато працювали на своїй половині поля, але в той же час намагалися не забувати і про атаку.
 
У першому таймі нам дуже допоміг дощ – поле було дуже швидким, і у нас багато що виходило. Потім газон підсох, і в другому таймі гра була вже більш повільною, і створювати було вже складніше. Проте, і на такому полі потрібно вміти грати, і ми показали, що навіть в меншості ми думали не про нічию, а про те, як вирвати перемогу».

 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.