Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2019, 22:50
2337
6

Матч Львова проти Зорі завершився нульовою нічиєю

Луганчани володіли перевагою, але втілити її в голи не зуміли

| Оновлено 22 травня 2019, 22:50
2337
6
Матч Львова проти Зорі завершився нульовою нічиєю
ФК Львів
Сьогодні, 22 травня, відбувся матч 30-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Львів» приймав «Зорю». Гра завершилася внічию з рахунком 0:0.
 
Перед матчем у луганської «Зорі» залишалися теоретичні шанси зачепитися за бронзові медалі, вкупі з путівкою в груповий раунд Ліги Європи. Для цього треба було перемагати в трьох матчах, що залишилися, і розраховувати на три осічки «Олександрії». Тримаючи в голові такий розклад, гості у Львові почали з перших хвилин шукати шляхи до воріт господарів поля.
 
Глядачі побачили дуже обережний перший тайм з боку обох команд. Більше атакували гості, які володіли територіальною перевагою і частіше загрожували воротам суперника. Але втілити її в забиті голи не зуміли. Серед небезпечних моментів можна згадати лише парочку. На 19-й хвилині Караваєв отримав передачу від Тимчика, прорвався справа і пробив по воротах з гострого кута, Сарнавський виручив господарів поля. Але ж міг Олександр і віддати гольову передачу в центр на Будковського.
 
Більшість своїх атак луганчани намагалися розігрувати через правий фланг, де були активні Тимчик і Караваєв. Гості відзначалися рідкісними вилазками до тилових ліній опонента. Так, на 41-й хвилині пройшла небезпечна подача на дальню штангу від Алваро. Правда, Михайличенко випередив Пернамбуко і вибив м'яч на кутовий.
 
Набагато веселіше пішли справи в другому таймі, коли у луганчан пасивного Будковського замінив Громов, а потім замість Леднєва на поле вийшов Кабаєв. Супермомент був у «Зорі» на 56-й хвилині, коли Хомченовського вивели на ударну позицію, і він пробивав низом, але в тому епізоді відмінно вибрав позицію Сарнавський і виручив свою команду, відбивши м'яч ногами.
 
На 63-й хвилині відмінний момент мав Михайличенко. Вдало відкрившись, він отримав передачу і увірвався в штрафну, але пробив повз ворота. Тиск гостей збільшувався. Незабаром небезпечно по воротах пробивали Громов, той же Михайличенко, Кочергін, Хомченовський, але м'яч вперто не йшов у ворота Сарнавськлшл.
 
На 86-й хвилині за дві необов'язкові жовті картки, отримані за фоли в центрі поля, достроково відправився в роздягальню відпочивати Арвеладзе. Залишившись без ключового гравця, «Зоря» по інерції провела ще кілька атак, але добитися успіху не зуміла. Останній шанс на 4-й компенсованій хвилині мав Караваєв, але м'яч після його удару з лінії штрафного пройшов вище воріт.
 
Луганська «Зоря» втратила шанси на бронзові медалі, і тепер перемикається на боротьбу за 4-е місце з «Маріуполем». За два тури до кінця чемпіонату обидві команди мають по 40 очок. Володар 4-й позиції стартуватиме з 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, а ось команда, яка завершить чемпіонат на 5-му місці, почне відбір до групового етапу ЛЄ на один раунд раніше.
 
Українська Прем'єр-ліга. 30-й тур
 
«Львів» – «Зоря» Луганськ – 0:0
 
  Попередження: Пернамбуко, 28, Кадина, 90 – Арвеладзе, 73.
 
  Вилучення: Арвеладзе, 86.
 
«Львів»: Сарнавський – Адамюк, Борзенко, Насонов, Парамонов – Шина, Приймак (Пентелейчук, 83), Мартан, Пернамбуко – Ліпе (Кадина, 62), Алваро (Вісенте, 73).
 
Запасні: Бандура, Воронін, Хімчак, Сабіно.
 
Головний тренер – Богдан Блавацький.
 
«Зоря»: Шевченко – Тимчик, Вернидуб, Білий, Михайличенко – Сілас (Кочергін, 78), Арвеладзе – Караваєв, Леднєв (Кабаєв, 56), Хомченовський – Будковський (Громов, 46).
 
Запасні: Чуваєв, Луньов, Чайковський, Чеберко.
 
Головний тренер – Юрій Вернидуб.
 
Стадіон – «Україна» (Львів)
 
Арбітр – Олександр Дердо (Чорноморськ).
 
Sport.ua провів текстову трансляцію матчу.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
По Львову: что хочет эта команда? Зачем они отбивались всю игру, когда им ничья ничего не даёт? Честно говоря, не ожидал я такого и выглядело это позорненько. Жаль у Десны они победу вымучали...
Sunrise
Юрий Николаевич! Заставляйте ВСЕХ футболистов Зари после каждой тренировки хотя бы полчаса тренировать удары (всех видов, из всех позиций около штрафной) Невыносимо смотреть как 90% ударов в сезоне летят не пойми куда. Пусть хотя бы в створ попадают. А Диме Хомченовску нужно над силой удара работать - в створ-то он вроде попадает, но опасности нет.
Вадим Максимов
Львів залишиться, на потішному 6 місці .
Шанси залишились лише теоритичні.
6 очьок відриву від Маріка і Зорі.
Львів -11 різниця мячів
Марік - 9
Зоря +5
В теорії, шанси є. Но потрібно вигравати 2 матча.
Це при тому що останні два матчі з ШД та ДК. І як мінімум один потрібно вигравати з різницею 2 мячі.
Останній тур: Мариуполь -Заря, нічью закатають і бай Львів.
Linda_Lewis
Я роблю хорошу зарплату з дому 6925-9368 тижня, що дивно, під рік тому я був безробітним в жахливій економіці. Я дякую Богові кожен день, коли я був благословенний цими вказівками, і тепер це мій обов'язок - заплатити за це і поділитися з усіма. Перевірте більше інформації на веб-сайті ,,,,
...... ☛☛☛☛☛☛ w­w­w­.­W­e­b­J­o­b­9­9­.­C­O­M