Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2019, 17:51
8198
2

ФК Львів – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Луганці спробують перервати свою триматчеву безвиграшну серію

| Оновлено 22 травня 2019, 17:51
8198
2
ФК Львів – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Зоря Луганськ
В середу, 22 травня, у Львові відбудеться гра 30 туру української Прем'єр-ліги між місцевим ФК «Львів» та луганською «Зорею». Господарі поля ще зберігають теоретичні шанси на потрапляння в «єврокубкову зону», від п’ятого місця їх відділяє відстань у шість очок. Але для цього львів’янам потрібно перемагати безпосередніх конкурентів в найближчому матчі, а також лідерів чемпіонату «Динамо» і «Шахтар» в останніх поєдинках. Зрозуміло, що це з галузі фантастики, чий відділ, як відомо з анекдоту, знаходиться на другому поверсі. А тому повернемось до наших реалій.
 
Команда Богдана Блавацького приємно здивувала своїх вболівальників в останній грі з «Олександрією». І справа навіть не в переможному рахунку (1:0), а в тому, що суперники львів’ян  практично нічого не змогли запропонувати своїм візаві. «Синьо-золоті леви» нав’язали свою гру олександрійцям, і крім голу Педро, могли ще відзначитись, проте в завершальних стадіях атаки бракувало майстерності. Таким чином, «Львів» перервав рекордну програшну серію, що складалась з шести матчів. Головному тренеру львівської команди вдалось об’єднати спільною метою українських і бразильских футболістів, і нарешті ми побачили на футбольному полі монолітний колектив. Однак перемога далась «синьо-золотим левам» дорогою ціною, чергові жовті картки отримали Бруно і Педро, які пропустять поєдинок проти «Зорі». Ким замінити головний атакуючий дует, коли особливого вибору не має – проблема над якою буде міркувати тренерський штаб «Львова». 
 
Луганська «Зоря» в минулому турі мінімально програла донецькому «Шахтарю» (0:1). Команда Юрія Вернидуба ніяк не може стабілізувати свою гру і демонструвати результати, до яких вже звикли їхні уболівальники. Яскраві матчі чергуються з відверто провальними, і на тлі цього головний тренер луганців ніяк не сформує кістяк команди. Практично в кожній грі проводиться ротація складу. Але, тим не менше, завдання перед командою ніхто не відміняв, а отже луганці виходитимуть на поєдинок з «Львовом» вкрай мотивованими. Наразі «мужики» ділять 4 - 5 місця з «Маріуполем», і опинитися в турнірній таблиці нижче азовців означатиме себе не поважати. А для цього потрібно набирати очки в трьох останніх матчах. Перед грою з «Львовом» кадрові проблеми у «Зорі» відсутні, а тому керманич «мужиків» може розраховувати на оптимальний склад.
 
Суперники між собою вже зустрічались в нинішньому чемпіонаті. Їх обидва поєдинки на першому етапі не виявили переможця і завершились з однаковим рахунком (0:0). А вже у фінальному раунді, в Запоріжжі сильнішими виявились луганці (2:1). 
 
Як виявиться цього разу, чи зможуть львів’яни продовжити боротьбу за єврокубки, чи це завдання залишиться на наступний сезон, та чи зможуть луганці перервати свою триматчеву безвиграшну серію - дізнаємось в середу, 22 травня.
 
Орієнтовні склади: 
 
ФК «Львів»: Бандура – Насонов, Борзенко, Парамонов, Адамюк, Приймак, Мартан, Сабіно, Алваро, Ліпе, Пернамбуко.
 
«Зоря»: Шевченко – Михайліченко, Білий, В.Вернидуб, Тимчик, Сілас, Чайковський, Караваєв, Лєднєв, Хомченовський, Будківський.

22 травня, середа

ФК «Львів» – «Зоря»
Львів. Стадіон «Україна». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ФК ЛЬВІВ — ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 18:50 0
Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини

Місце у воротах Луніна може зайняти Куртуа

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ingvar1305
2-1 ФК Львів....
Вадим Максимов
1:2 треба шоб зоря зайняла хоча би 4 місце, вони хоча би щось в европі показують