Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2019, 05:59
1966
0

Ігор КЛИМОВСЬКИЙ: «Ми вистояли і витримали це випробування»

Наставник донецького «Олімпіка» задоволений діями команди в обороні

| Оновлено 22 травня 2019, 05:59
1966
0
Ігор КЛИМОВСЬКИЙ: «Ми вистояли і витримали це випробування»
ФК Олімпік Донецьк. Ігор Климовський
Наставник донецького «Олімпіка» Ігор Климовський прокоментував нічийний матч своєї команди з київським «Арсеналом» (1:1):
 
«З огляду на що весь другий тайм ми грали вдесятьох, рахунок 1:1 – це, безумовно, придбання. Ми вистояли і витримали це випробування. Нам не вдалося реалізувати задумане. Ми домовлялися з хлопцями пресингувати «Арсенал» з перших хвилин. Початок поєдинку залишився за господарями поля. Але ми змогли відзначитися першими. А потім пропустили зовсім необов'язковий гол. Незрозумілий рикошет... В тому епізоді удача від нас відвернулася. Якби вдалося піти на перерву, ведучи в рахунку, гра могла скластися зовсім інакше. А якби Матар реалізував свій другий момент, то ми могли б і зовсім піти на перерву, ведучи в два голи.
 
Коли залишилися в меншості, ми перейшли на схему 4–4–1. Хлопці грамотно зіграли в захисті. З усіма подачами, що зробив суперник, наші футболісти впоралися. Я задоволений діями команди в обороні. Відверто кажучи, після видалення у нас не було моментів. Суперник все перекрив. Варто віддати належне «Арсеналу», вони показали хороший футбол. Ми будемо виходити і віддаватися на полі в кожній грі. Будемо битися за кожне очко. Я впевнений в нашій команді».

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.