Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 листопада 2023, 21:48
1780
0

Наполі грав без турнірних завдань, але Інтер розгромив

Підопічні Лучано Спаллетті зазнали болючої поразки в Неаполі

| Оновлено 22 листопада 2023, 21:48
1780
0
Наполі грав без турнірних завдань, але Інтер розгромив
twitter.com/inter

У поєдинку 37-го туру чемпіонату Італії «Наполі» на своєму полі розгромив «Інтер» з рахунком 4:1.

Для неаполітанців, які в будь-якому випадку фінішують на другій позиції, результат зустрічі не мав турнірного значення. А ось «Інтеру» ще потрібно відстояти місце, яке дає право виступати в наступній Лізі чемпіонів. Але в першому таймі ініціативою володіли саме господарі поля. Вже на 3-й хвилині Мертенс, який замикав простріл з флангу, пробив вище воріт. А відкрив рахунок в матчі Петр Зелінськи: після ефектного удару поляка метрів з 25-ти м'яч встромився в «дев'ятку».

На хвилі успіху «партенопейці» провели ще кілька перспективних атак, але збільшити свою перевагу не змогли. Гості могли зрівняти результат ближче до кінця тайму, коли з ударом Мартінеса впорався Орестіс Карнезіс. У підсумку, на перерву команди пішли за мінімального рахунку на користь «Наполі».

Підопічні Лучано Спалетті активно почали другу половину зустрічі, але небезпечних ситуацій біля штрафної неаполітанців не виникало. Більш того, господарі поля відповідали стрімкими контратаками, які могли принести неприємності футболістам «Інтера». А на 61-й хвилині ситуація для «чорно-синіх» зовсім ускладнилася. Навіс Кальєхона ударом головою замкнув невисокий Мертенс

Незабаром гості мали чудову нагоду, щоб відродити інтригу в матчі, але «Наполі» врятував Кулібалі, який головою вибив м'яч з лінії воріт після удару Мартінеса. А далі неаполітанці ще двічі змусили капітулювати голкіпера «Інтера» Саміра Хандановича: дублем відзначився Фабіан Руїс. Остаточний рахунок встановив Мауро Ікарді, що реалізував пенальті, який сам же і заробив.


Незважаючи на болючу поразку, доля путівки в Лігу чемпіонів залежить від футболістів міланського клубу. Щоб пробитися в головний клубний євротурнір, підопічним Спалетті необхідно на своєму полі обіграти «Емполі».

Чемпіонат Італії. 37-й тур.

«Наполі» – «Інтер» – 4:1


Петр Зелінськи (16), Дріс Мертенс (62), Фабіан Руїс (71, 79) – Мауро Ікарді (81, з пенальті)

Каліду Кулібалі (9), Маркес Аллан (49), Фаузі Гулам (92) – Раджа Найнгголан (48)

«Наполі»: Орестіс Карнезіс – Фаузі Гулам, Рауль Альбіоль, Каліду Кулібалі (Себастьяно Луперто, 84), Кевін Малку – Петр Зелінськи, Фабіан Руїс, Маркес Аллан, Хосе Кальєхон – Дріс Мертенс (Амін Юнес, 80), Аркадіуш Мілік (Лоренцо Інсіньє, 76)

«Інтер»: Самір Ханданович – Квадво Асамоа, Мілан Шкріньяр, Жоао Міранда, Даніло Д'Амброзіо – Марсело Брозовіч, Роберто Гальярдіні (Матіас Весіно, 58) – Іван Перішич (Антоніо Кандрева, 79), Раджа Найнгголан, Маттео Політано (Мауро Ікарді, 46)
– Лаутаро Мартінес

Арбітр: Даніеле Довері

Стадіон: Сан-Паоло (Неаполь, Італія)

НАПОЛІ - ІНТЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.