Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
3367
0

Наполі - Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Мотивований «Інтер» спробує заробити очки на полі «Наполі», якому вже нічого не потрібно

Наполі - Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
repubblica.it
У неділю в рамках 37-го туру чемпіонату Італії «Наполі» на стадіоні «Сан-Паоло» прийме «Інтер». Господарі поля забезпечили собі місце за підсумками сезону, тоді як міланському клубу потрібна перемога, щоб залишитися в зоні Ліги чемпіонів.
 
За гучною вивіскою «Наполі» - «Інтер» ховається матч, який не має такого значення для команд, як завжди. Неаполітанці вирішили свої питання, із впевненим відривом забронювавши за собою друге місце в турнірній таблиці. «Інтер» з усіма своїми проблемами йде третім і ця гра для команди має значення. Адже за два тури до кінця сезону команда ще не забезпечила собі участь в Лізі чемпіонів. У цьому турі «нерадзуррі» потрібна перемога, яка забронює третю сходинку за командою.
 
Саме від «Інтера» і буде багато залежати в цій зустрічі. На фініші сезону міланська команда не вражає своєю грою. В останньому турі «Інтер» з рахунком 2:0 обіграв «К'єво», але перемога була здобута з працею. А до цього підопічні Лучано Спаллетті проводили серію з трьох нічиїх поспіль. У той же час, міланський клуб вже сім матчів не знає поразок в чемпіонаті. Що в черговий раз підкреслює сильні і слабкі сторони команди. Із захистом у «Інтера» повний порядок. Команда посідає друге місце за пропущеними м'ячами, менше тільки у «Ювентуса». Але якщо з надійністю оборони все добре, то з атакою у міланців повна біда.
 
Майже весь сезон навколо команди ходять розмови про Мауро Ікарді. Форвард довгий час бойкотував матчі команди, посилаючись на травму. Без нього «Інтер» ослаб в атаці, але в певний момент зумів впоратися з такою втратою. Зараз Мауро знову в строю, але він далекий від своєї кращої форми.
 
«Інтеру» потрібна перемога, і не дивлячись на всі проблеми, команда буде намагатися її здобути. Але і огульної атакуючої гри від «Інтера» чекати не варто. Навіть якщо в Неаполі підопічні Спаллетті зазнають фіаско, у них залишиться остання гра з «Емполі». З «Наполі» від міланської команди варто очікувати прагматичний футбол.
 
У «Наполі» досить рівний сезон. Поборотися за чемпіонство з «Ювентусом» не вдалося. Перший рік біля керма команди Карло Анчелотті провів непогано. Хоча відрив від лідера великий, але і друге місце зароблено впевнено. На два фронти зіграти якісно також не вийшло. Але керівництво довіряє Анчелотті, сам фахівець бачить хороше майбутнє у команди. Раніше тренер відзначав, що «Наполі» програв титульну гонку ще взимку, і в другій частині сезону грав без мотивації.
 
«Азуррі» мають тримачтевую серію перемог. Але всі три перемоги були дуже складними (2:0 з «Фрозіноне», 2:1 з «Кальярі» і 2:1 зі СПАЛом). Оцінювати гру команди в поточній стадії сезону не варто. Команда дограє, Анчелотті експериментує. Тому, незважаючи на домашній стадіон і друге місце в чемпіонаті, «Наполі» не є фаворитом цієї зустрічі. Все-таки, «Інтеру» перемога потрібніша.
 
Перед грою у «Наполі» більше втрат. Через травми не зіграє Лоренцо Інсіньє і Максімовіч. В «Інтера» точно не зіграє Врсалько, під питанням Де Врей. Тому на поле вийдуть бойові склади.
 
Орієнтовні склади:
 
«Наполі»: Мерет - Гулям, Кулібалі, Альбиоль, Малькюї, Зелінський, Руїс, Аллан, Кальєхон, Мілік, Мертенс.
 
«Інтер»: Хандановіч - Д'Амброзіо, Шкріньяр, Міранда, Асамоа, Брозовіч, Весіно, Кандрева, Найнголлан, Перішич, Ікарді.

19 травня, неділя

«Наполі»  «Інтер»
Неаполь. «Сан-Паоло». 21:30
ТБ-трансляція на ТК «Футбол 2»
НАПОЛІ  ІНТЕР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям
Футзал | 15 квітня 2024, 18:45 3
Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям

Синьо-жовті невдало провели другий матч міжнародного турніру в Литві

Таблиця АПЛ після перемог Ман Сіті та Челсі, поразок Ліверпуля та Арсенала
Футбол | 16 квітня 2024, 12:00 4
Таблиця АПЛ після перемог Ман Сіті та Челсі, поразок Ліверпуля та Арсенала

13–15 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.