Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 травня 2019, 11:27
5582
7

Олександрія на своєму полі програла Львову

Львів'яни перервали серію з шести поразок поспіль

| Оновлено 20 травня 2019, 11:27
5582
7
Олександрія на своєму полі програла Львову
Три тижні тому «Олександрія» вже могла вирішити всі питання щодо третього місця, коли вдома приймала луганську «Зорю». Однак тоді свята у місцевих футболістів не вийшло, вони програли суперникам з рахунком 0:2. І ось знову на своєму полі у підопічних Володимира Шарана з'явилася реальна можливість достроково вперше у своїй історії завоювати бронзові нагороди. Для цього треба було обов'язково перемагати «Львів» і сподіватися на те, що та ж «Зоря» трохи пізніше у Запоріжжі втратить очки в поєдинку із «Шахтарем».
 
Незважаючи на те, що у олександрійців були проблеми зі складом (особливо це стосувалося захисної лінії), вони відразу заволоділи ігровою перевагою і великими силами пішли вперед. Втім, до небезпечних моментів біля воріт «Львова» справа тривалий час не доходила. А ось гості на 14-й хвилині ледь не відкрили рахунок. Після подачі кутового Вадим Парамонов з лінії воротарського головою сильно пробив по воротах Юрія Паньківа, проте голкіпер зіграв надійно і відбив м'яч у поле.

 
На 18-й хвилині господарі поля отримали право на перспективний штрафний удар. Пробивав з лівої ноги в обвід стінки Гліб Бухал і тепер вже свою майстерність продемонстрував воротар львів'ян Олександр Бандура.
 
Далі малюнок гри не змінився. «Олександрія» продовжувала більше володіти м'ячем, але практично без ударів по воротах, а «Львів» сподівався на контратаки, які також нічим небезпечним не закінчувалися. До кінця тайму команди обмінялися лише неточними ударами у виконанні Сергія Сітало та Бруно, відправившись відпочивати у підтрибунні приміщення.
 
На самому початку другого тайму на 47-й хвилині два гольові моменти в одній атаці не використовував Бруно. Спершу він з близької відстані не зміг переграти Юрія Паньківа і тут же він міг добити м'яч, але в останній момент йому завадив відзначитися Владислав Бабогло. За дві хвилини «Олександрія» непогано розіграла штрафний удар і Євгену Банада зовсім трохи не вистачило, щоб переправити м'яч у сітку воріт.
 
Проте на 58-й хвилині «Львову», нарешті, вдалося реалізувати свій момент. Бруно з лівого флангу зробив відмінну передачу на Педро і той лівою ногою в дотик спрямував м'яч у відкритий дальній кут воріт. Ось тут-то знову згадався недавній матч з «Зорею», з якого починався цей звіт.
 
Природно, що після пропущеного м'яча господарі поля побігли відіграватися. Однак з гольових моментів можна згадати хіба що епізод на 71-й хвилині, коли Віталій Пономар, який вийшов на заміну, опинився на ударній позиції, але пробив невдало.
 
В кінці матчу «Олександрія» зробила спробу очікуваного навалу на ворота суперників, однак і вона ні до чого не привела. Як результат, у другому поспіль домашньому важливому і відповідальному для себе матчі команда Володимира Шарана програла. Добре ще, що запасу очок поки достатньо для виконання головного завдання сезону.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
 
Українська Прем'єр-ліга. 29-й тур
 
«Олександрія» - «Львів» - 0:1
 
  Педро (58)
 
  Банада (74) - Насонов (48), Педро (60), Бруно (62), Пернамбуко (75)
 
«Олександрія»: Паньків - Пашаєв, Бабогло, Бухал, Стецьків - Гречишкін, Банада - Лучкевич (Протасов, 52), Задирака (Пономар, 59), Шастал (Дедечко, 76) - Сітало
 
«Львів»: Бандура - Насонов, Парамонов, Адамюк, Приймак, - Борзенко, Мартан - Пернамбуко (Вісенте, 77), Педро (Шина, 70), Альваро (Кадина, 89), - Бруно
 
Арбітр: Денис Шурман
 
Стадіон КСК «Ніка»
 

ОЛЕКСАНДРІЯ - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВАЯ ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вадим Максимов
Чесно кажучи, хочеться поздоровити Львів з перемогою, після такої довгої серії поразок, молодці що знайши в собі сили зібратись і виграти. Хоча і більше симпатизує Алексадрия Шарана, але вони свою задачу на сезон вже майже вирішили і думаю добудуть необхідні очки для 3 місця в решті матчів.
ll_pogulianka_ll
Ого,"Олександрія" вирішила розтягнути вирішення бронзи на потім p.s. сьогодні "лємберг",як муха на гімно,після останніх поразок фекалів і чути не було...
kerch30
Команди Львова 6 очок - в Книгу рекордів. Карпати сильніші у Львові, бо крупніше перемога
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kerch30
Добре, Львів в еліті
kerch30
Карпати не остані в таблиці, Львів - останій
serg
Педро обидел Динамо в игре с Челси, Педро обидел Александрию. Берегитесь злого мальчика Педро!