Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 травня 2019, 14:02
3727
2

Олександрія – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поранені «леви» здатні піднести сюрприз

| Оновлено 19 травня 2019, 14:02
3727
2
Олександрія – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
24tv.ua. ФК Львів
В неділю, 19 травня, на стадіоні «Ніка» зустрінуться команди «Олександрія» і «Львів». За чотири  тури до завершення чемпіонату української Прем’єр-ліги «жовто-чорні містяни» розташувались на третій сходинці, а їхні візаві, «синьо-золоті леви», – на шостій.
 
Команда Володимира Шарана вперше в своїй історії може здобути бронзовий комплект нагород в елітному дивізіоні, та напряму потрапити до групового етапу Ліги Європи. Відрив від переслідувачів – «Маріуполя» і «Зорі» досить комфортний і складає дев’ять очок. Завдання «містян» на матчі, що залишились – не розтринькати гандикап, і фінішувати на заповітному третьому місці. ФК «Львів», в свою чергу, практично втратив шанси на потрапляння в чільну п’ятірку, що дало б їм можливість виступати в єврокубках наступного сезону. Відставання від тих самих «Маріуполя» і «Зоря» в 9 балів, залишає лише теоретичні шанси для команди Богдана Блавацького.
 
В минулому турі «Олександрія» зустрічалась з лідером першості донецьким «Шахтарем». Вже на початку зустрічі відзначився захисник «гірників» Давид Хочолава, проте наприкінці першого тайму паритет відновив найкращий бомбардир «Олександрії» Євген Банада. В другому таймі «Шахтар» підвищив швидкості, і як результат забитий черговий гол Жуніора Мораєса. В підсумку перемога команди Пауло Фонсеки (2:1), і завершення безпрограшної серії «містян», яка складала три матчі. На другому етапі чемпіонату це вже третя поразка «Олександрії» в шести зіграних матчах, двічі вони поступились «Шахтарю», та одного разу «Зорі». Натомість, перемоги здобули в двох поєдинках: з «Маріуполем» (2:1) та «Львовом» (2:1), а внічию зіграли з київським «Динамо» (1:1).
 
Львівські «городяни» в останній своїй грі програли на виїзді «Маріуполю» (0:2). Загалом це вже рекордна для клубу шоста поразка поспіль. На другому етапі «синьо-золоті леви» програвали всім своїм суперникам, а різниця забитих і пропущених м’ячів складає 4 – 15. Більше того, в трьох останніх зустрічах львів’яни не можуть вразити ворота суперника. Очевидно, що на даному етапі розвитку клубу, потрапляння в першу «шістку» стало найвищим досягненням для цього підбору футболістів, і велика заслуга в цьому була колишнього головного тренера «Львова» Юрія Бакалова. Наразі, футболісти знаходяться в психологічній ямі, так само як і тренерський штаб, який має обмежений вибір гравців, і мають розраховувати лише на власні сили. В останніх турах «Львову» необхідно довести в першу чергу для самих себе, що потрапляння в еліт-групу не було випадковим, та закладати фундамент команди на майбутній сезон. Будемо сподіватись, що власники клубу не втратять інтерес до футболу, і чутки про зникнення самобутньої команди залишаться чутками.
 
В нинішньому чемпіонаті суперники мали три зустрічі. На першому етапі чемпіонату перевагу мала львівська команда: в першому колі команди зіграли в нічию (2:2), а в другому колі перемогу на виїзді здобули «синьо-золоті леви» (2:1). Але на другому етапі УПЛ олександрійці здобули реванш у Львові (2:1).
 
Фаворитом поєдинку, без сумніву, є господарі поля – без п’яти хвилин бронзові медалісти, але поранені «леви» теж здатні на сюрприз.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Паньків – Бабогло, Бухал, Стецьков, Пашаєв, Гречишкін, Запорожан, Банада, Задерака, Полярус, Сітало.

«Львів»: Бандура – Насонов, Парамонов, Борзенко, Адамюк, Мартан, Сабіно, Ліпе, Алваро, Педро, Бруно.

19 травня, неділя

«Олександрія»  «Львів»
Олександрія. Стадіон КСК «Ніка». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛЕКСАНДРІЯ  ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил