Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
4251
11

Жуніор МОРАЕС: «Віддам себе усього заради збірної України!»

Нападник поділився думкою щодо рішення УЄФА відхилити апеляції Португалії та Люксембургу

Жуніор МОРАЕС: «Віддам себе усього заради збірної України!»
32-річний форвард донецького «Шахтаря» і збірної України з футболу Жуніор Мораес прокоментував рішення УЄФА щодо права гравця виступати за національну українську команду.
 
Після матчів відбору на Євро-2020 федерації футболу Португалії та Люксембургу подали апеляції на участь в цих матчах Мораеса, який нещодавно отримав українське громадянство. Обидві апеляції були відхилені УЄФА.

«Дорогі Друзі! Сьогодні УЄФА відхилила протести федерацій Португалії і Люксембургу у, так званій, «справі Мораеса». І я дуже радий отримати цю приємну звістку! Це був дуже складний період для усіх нас: для України, президента ФФУ, команди, головного тренера і наших фанатів. І звичайно, для мене. Але тепер, коли все закінчилося, я хочу подякувати Вам за підтримку. І дякую за Вашу віру!

Зокрема, я хотів би висловити вдячність Федерації футболу України і її головному тренеру Андрію Шевченку, які максимально підтримували мене у цей важкий період кар’єри.

Я віддам себе усього заради національної Збірної України!

Слава Україні! Героям Слава!», — написав Мораес в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дорогі Друзі! Сьогодні УЄФА відхилила протести федерацій Португалії і Люксембургу у, так званій, «справі Мораеса». І я дуже радий отримати цю приємну звістку! Це був дуже складний період для усіх нас: для України, президента ФФУ, команди, головного тренера і наших фанатів. І звичайно, для мене. Але тепер, коли все закінчилося, я хочу подякувати Вам за підтримку. І дякую за Вашу віру! Зокрема, я хотів би висловити вдячність Федерації футболу України і її головному тренеру Андрію Шевченку, які максимально підтримували мене у цей важкий період кар’єри. Я віддам себе усього заради національної Збірної України! Слава Україні! Героям Слава!🇺🇦 ———————————————————- Queridos amigos! A UEFA rejeitou o protesto apresentado pela Federação Portuguesa de Futebol e pela Associação de Futebol de Luxemburgo no “caso Moraes”. Estou muito feliz em receber esta boa notícia! Foi um período muito difícil para todos nós: para a Ucrânia, presidente da FFU, equipe, técnico principal e nossos fãs. E claro para mim! Mas no final gostaria de dizer: obrigado pelo seu apoio! Obrigado pela sua fé! Em particular, gostaria de expressar a minha gratidão à Federação Ucraniana e ao nosso treinador Shevchenko com todo o respeito e admiração, que me deram todo o apoio neste período difícil da minha carreira. Eu farei o meu melhor para a Seleção Ucraniana!

Публикация от Junior Moraes (@jrmoraes10)

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»
Футбол | 24 квітня 2024, 21:47 13
МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»

Екс-форвард «Динамо» хоче повернутися лише до київського клубу

Аталанта – Фіорентіна – 4:1. Бергамо – у фіналі Кубку. Відео голів та огляд
Футбол | 25 квітня 2024, 01:39 0
Аталанта – Фіорентіна – 4:1. Бергамо – у фіналі Кубку. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд поєдинку-відповіді 1/2 фіналу Кубка Італії

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AndyDRUID
А для чого перекладати текст Мораеса з Української на російську в статті? Це з принципу? І хочу ще сказати, що особисто я в даний час не проти будь-якої натуралізації. І так в збірній 70-80% гравців нічим не кращі патріоти і українці за Жуніора.
turist86
Гарний текст, але писав не Мораес, а прес-секретар
Vbolivalnyk-Peter
Бла-бла-бла! "Я не переходжу в Шахтар. Я їду в Китай!...."
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
1986
Это футболист только для чемпионата Украины. Уровень для сборной и для евро кубков - уже стал заметен (не того класса игрок)