Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 квітня 2019, 19:47
5214
2

Арсенал-Київ на своєму полі впевнено розібрався з Десною

Голи у господарів на рахунку Авагімяна і Оріховського

| Оновлено 29 квітня 2019, 19:47
5214
2
Арсенал-Київ на своєму полі впевнено розібрався з Десною
ФК Десна
У заключному матчі 26-го туру УПЛ «Арсенал-Київ» на своєму полі приймав «Десну». Чернігівці в останній раз поступилися в гостях ще 19 жовтня «Шахтарю», видавши після цього семиматчеву серію без поразок, але сьогодні, мабуть, мотивація у господарів була значно вище. Поразка «Чорноморця» від «Ворскли» було гарною новиною для «Арсеналу», який в разі успіху йшов в триочковий відрив від останнього місця.
 
Господарі вийшли на матч з правильним настроєм і досить швидко відкрили рахунок. На 11-й хвилині Калитвінцев навісив з правого флангу ближче до лінії воротарського, де Авагімян випередив Д. Фаворова і головою зрізав м'яч у дальній від Литовки кут. Здалося, що пропущений м'яч ніяк не подіяв на гостей, вони виглядали на рідкість пасивними і практично не турбували Підківку.
 
Досить швидко рахунок став загрозливим для «Десни». На 25-й хвилині Слінкин в своєму штрафному неакуратно зіграв проти Ліпартіі, штовхнувши того в спину, після чого арбітр матчу Можаровський без вагань призначив пенальті. Оріховський з точки розвів м'яч і голкіпера по різних кутах, збільшивши перевагу своєї команди до двох м'ячів. Заробивши настільки комфортну перевагу, господарі знизили активність і більше стали діяти за рахунком. Темп гри різко впав, а події розвивалися в основному в районі центральної лінії поля.
 
Перерва не внесла істотних змін у гру гостей. Навпаки, вже на початку другого тайму рахунок міг вирости до великого, але після удару Калитвінцева з меж штрафного Литовка виручив свою команду. Час минав, але навіть дві заміни в складі «Десни» не поміняли характер матчу. Перший більш-менш небезпечний момент гості створили лише в середині тайму, коли після скидки Волкова з декількох метрів пробивав Фаворов, але його удар був заблокований.
 
До закінчення матчу голкіпер господарів Роман Юрійович Підківка лише одного разу серйозно вступив у гру, відбивши м'яч після дальнього удару в нижній кут. У «Арсеналу» ж знову міг забити Калитвинцев, з району кута штрафного вирізали м'яч під дальню штангу, але сфера пролетіла в сантиметрах від стійки.
 
Заслужена перемога «Арсеналу» дозволила «канонірам» на три очки відірватися від останнього місця, а вже в наступному турі кияни зіграють у Львові проти «Карпат», які випереджають їх на 4 бали.

Українська Прем'єр-ліга. 26-й тур

 
«Арсенал-Київ» - «Десна» - 2: 0
 
  Авагімян (11), Оріховський (26, з пенальті)
 
  Слинкін (25), Імереков (29), Філіппов (55)
 
«Арсенал-Київ»: Підківка - Жичиков, Башлай, Сагуткін, Осман - Домбровський, Оріховський - Ліпартія (Козак, 77), Авагімян (Кадимян, 75), Калитвінцев - Ковпак (Мудрик, 90)
 
«Десна» .: Литовка - Д. Фаворов, Імереков, Гітченко, Слинкін (Волков, 54) - Якимів (Люлька, 46), Огиря, Картушов, Мостовий - Філіппов - Сергійчук (Хльобас, 76)
 
Арбітр: Юрій Можаровський
 
Стадіон: «Динамо» ім. В. Лобановського

АРСЕНАЛ-КИЇВ - ДЕСНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі
Теніс | 10 травня 2024, 19:05 11
Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі

Еліна у двох сетах розібралася з Сарою Еррані в 1/32 фіналу змагань WTA 1000

Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру
Футбол | 10 травня 2024, 07:23 3
Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру

У Гаррі 249 голів у топ-5 чемпіонатах Європи, але жодного командного трофею...

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
invent
Черноморец капут?
Валерий Бирзул
Черноморцу надо было в прошлом году уходить, даже в прошлогоднем. Было бы больше толку. А теперь потерянные 2 года. Климов Гон.. он. И этим всё сказано.