Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 квітня 2019, 11:25
3985
1

Арсенал-Київ – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Каноніри» спробують здобути реванш за поразки на першому етапі

| Оновлено 29 квітня 2019, 11:25
3985
1
Арсенал-Київ – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Десна
В понеділок, 29 квітня, матчем між київським «Арсеналом» і чернігівською «Десною» завершується програма 26 туру української Прем’єр-ліги. В турнірній таблиці другої «шістки» команди розташувались на різних полюсах: «каноніри» знаходяться в зоні перехідних матчів на 11 сходинці, а «сіверяни» лідирують в групі на сьомому місці.
 
На весні «Арсенал» під орудою нового головного тренера Ігоря Леонов провів вже сім матчів, в яких здобув десять очок. Це перевищує його осінній здобуток за 18 ігор, тоді в активі «канонірів» було вісім залікових балів. На жаль, безпрограшна серія киян, що складала три матчі, перервалась в минулому турі. У грі з донецьким «Олімпіком» команда Леонова поступилась (0:2). Як зазначив після матчу головний тренер киян, дві помилки гравців «Арсеналу» вплинули на результат, і відповідно, в стартовому складі «Арсеналу» на гру з «Десною» варто чекати на зміни. Крім того, через дискваліфікацію матч пропустять два провідні гравці киян: фланговий захисник Владислав Дубінчак та опорний хавбек Вячеслав Танковський. 
 
Чернігівська «Десна» на другому етапі чемпіонату УПЛ ще не програвала. Чернігівці по черзі здолали донецькій «Олімпік» (2:0) та львівські «Карпати» (2:1). В останньому турі з полтавською «Ворсклою» «деснянці» вели в першому таймі з перевагою в три голи, дубль записав на свій рахунок Михайло Сергійчук, також відзначився забитим м'ячем Дмитро Хльобас. Рахунок міг бути навіть більшим, якби пенальті реалізував Артем Фаворов. Але неймовірний камбек «ворсклян» у другому таймі не дозволив команді Олександра Рябоконя здобути третю перемогу поспіль. В підсумку результативна нічия (3:3), і черговий урок для футболістів «Десни», які зарано повірили у власну перемогу. 
 
На першому етапі чемпіонату команди між собою двічі зустрічались, і підсумок обох матчів був однаковим. В першому колі, в Чернігові, завдяки голу Артема Фаворова, перемогу святкували господарі (1:0). А вже цього року, в Києві відзначились обидва брати Фаворови – Денис і Артем, в результаті три залікові очки записала собі команда Рябоконя.   
 
Гру з «канонірами» через перебір жовтих карток пропустить головний бомбардир двобою Артем Фаворов. Проте його відсутність на полі не має стати великою проблемою для «сіверян», адже в обоймі Олександра Рябоконя є гарний підбір якісних гравців атаки.
 
Чернігівська «Десна» вдало проводить гостьові матчі. Рекордна безпрограшна серія чернігівців на виїзді складає 7 матчів: 3 перемоги та 4 нічиї. Чи вдасться «Арсеналу» зупинити рекорд «Десни» на позначці сім, і здобути реванш за поразки на першому етапі, дізнаємось 29 квітня.
 
Орієнтовні склади:
 
«Арсенал-Київ»: Підківка – Сагуткін, Башлай, Вакуленко, Жичиков, Оріховський, Домбровський, Козак, Калітвінцев, Кадимян, Міссі Мезу.
 
«Десна»: Паст – Слінкін, Гітченко, Імереков, Д.Фаворов, Богданов, Огіря, Картушов, Старенький, Сергійчук, Хльобас.

29 квітня, понеділок

«Арсенал-Київ» — «Десна»
Київ. Стадіон «Динамо» ім. В.Лобановського. 17:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
АРСЕНАЛ-КИЇВ – ДЕСНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Даніеле ДЕ РОССІ: «Було нелегко. Мілан – сильна команда»
Футбол | 19 квітня 2024, 05:25 2
Даніеле ДЕ РОССІ: «Було нелегко. Мілан – сильна команда»

Наставник «вовків» радий тріумфу своїх підопічних

Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду
Футбол | 18 квітня 2024, 12:44 1
Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду

Тренер воротарів «Реала» вважав, що не стрибати варто лише в одному випадку з трьох можливих

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
invent
Вот как то хочется, что бы Арс вылез со дна и попал на стыковые... А ЧО пора на реинкарнацию...