Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 29 квітня 2019, 16:45
2049
0

Лукас МОУРА: «Я не здивований, що ми граємо у півфіналі Ліги чемпіонів

Футболіст «Тоттенхема» поділився очікуваннями від протистояння з «Аяксом»

| Оновлено 29 квітня 2019, 16:45
2049
0
Лукас МОУРА: «Я не здивований, що ми граємо у півфіналі Ліги чемпіонів
ФК Тоттенхем. Лукас Моура
26-річний нападник «Тоттенхема» Лукас Моура поділився очікуваннями від протистояння з «Аяксом» в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.
 
«Я дивився матч «Аякса» проти «Ювентуса». «Аякс» - дуже хороша команда, в якій багато молодих і швидких гравців. Вони надзвичайно небезпечні. Це буде надзвичайно важкий матч, але думаю, ми готові зробити гідну роботу.
 
Це півфінал Ліги чемпіонів. Зустрічаються дві молоді команди. Цей матч буде дуже цікавим. Слід зіграти розумно, тому що на нас чекають два матчі.
 
Сон - дуже і дуже хороший гравець. Він дуже важливий для нашої команди. Звичайно, нам буде його не вистачати, але у нас є інші гравці, які здатні добре виконати роботу, у нас дуже хороший склад. Ми готові вийти на поле і показати свій кращий футбол.
 
У нас є класні гравці. Я не здивований, що ми граємо в півфіналі Ліги чемпіонів.
 
Матч-відповідь з «Сіті» - був, як мені здається, найбільш емоційним в моїй кар'єрі. Ми діяли з дуже високою інтенсивністю, з хорошим настроєм. Так треба грати в кожному матчі, особливо в Лізі чемпіонів. Ми грали проти великої команди, проти «Сіті». Розуміли, наскільки важко буде грати проти них, і провели дуже хороший матч. Ми завжди вірили, що проб'ємось далі», — зазначив Моура.
 
Перший матч півфіналу Ліги чемпіонів «Тоттенхем» — «Аякс» відбудеться у вівторок, 30-го квітня, о 22:00 за київським часом.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.