Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 28 квітня 2019, 22:31
30148
57

Два вилучення не завадили Динамо завдати поразки Львову

Кияни здобули важку перемогу і продовжують переслідування «Шахтаря»

| Оновлено 28 квітня 2019, 22:31
30148
57
Два вилучення не завадили Динамо завдати поразки Львову
Динамо від Шурика

Не зумівши в минулому турі скоротити відставання від «Шахтаря», кияни продовжують сподіватися на примарний шанс наздогнати лідера чемпіонату. Будь-яка осічка «біло-синіх» може остаточно поховати останні проблиски інтриги в боротьбі за чемпіонство. Вкрай потрібні очки і «Львову». Тим більше, що в найближчому майбутньому «левів» чекає дуже непростий графік. Після зустрічі з «Динамо» підопічним Богдана Блавацького належить провести три виїзні поєдинки, перший з яких відбудеться в Харкові проти «Шахтаря».

Львів'яни активно почали зустріч, і вже на 6-й хвилині Бущану довелося демонструвати свою реакцію після удару Ліпе. Втім, «біло-сині» досить швидко зуміли відсунути гру від своєї штрафної. Незабаром Шепелєв заробив перспективний штрафний навпроти воріт, але Циганков пробив у «стінку». А в атаці у відповідь Педро втік від трьох динамівців, і Бурда перед лінією штрафної завалив опонента. Арбітр показав червону картку захиснику, залишивши в меншості гостей. На щастя для підопічних Олександра Хацкевича, їм майже відразу вдалося провести результативну атаку. Циганков вивів один на один з голкіпером Буяльського, який технічно підсік м'яч у ворота.

Переживши різний спектр емоцій за кілька хвилин і отримавши таку необхідну в ситуації, що склалася, перевагу, кияни віддали територію опонентам. «Леви» намагалися позиційними атаками розхитати захисну лінію київського клубу, а гості сконцентрувалися на швидкому переході до контратак. До перерви підопічним Блавацького навіть вдалося відправити м'яч у ворота «Динамо», але лайнсмен зафіксував офсайд у Борзенко.

На початку другої половини зустрічі тренерський штаб киян зміцнив оборону своєї команди, випустивши на поле Шабанова замість форварда Русіна. І тривалий час кияни грамотно справлялися зі спробами «левів» підібратися до своєї штрафної. Загрози біля воріт Бущана почали з'являтися в середині другої 45-хвилинки. Спочатку після навісу Ліпе м'яч відскочив до Бруно, але Кадар встиг «накрити» удар форварда. А через кілька миттєвостей Миколенко вибив м'яч після прострілу все того ж Ліпе.

А на 75-й хвилині ситуація для киян зовсім погіршилася. Кендзьора в центрі поля головою буцнув Педро, після чого бразилець впав на газон. Без акторської майстерності у виконанні гравця «Львова» не обійшлося, але це не виправдовує поляка, який залишив свою команду вдев'ятьох.

Львів'яни великими силами пішли в наступ і цілком могли вирвати нічию. Бруно, який замикав простріл з флангу, метрів з восьми не влучив у ворота, а з потужним ударом Пернамбуко впорався Бущан. Близьким до успіху був Шина, після удару якого м'яч опустився на поперечину. Львів'яни чекали, що м'яч впаде у воротарську, але цього так і не відбулося: пострибавши по каркасу воріт, «сфера» повертатися в поле не побажала.

Кияни зуміли довести матч до переможного закінчення. Цікаво, що всі очні поєдинки між «Динамо» і «Львовом» (сьогодні відбулося п'яте протистояння) завершилися з рахунком 1:0. У наступному турі «біло-сині» прийматимуть «Олександрію», а «леви», як уже згадувалося, зіграють на виїзді з лідером чемпіонату.


Українська Прем'єр-ліга. 26-й тур.

«Львів» - «Динамо» - 0:1


Віталій Буяльський (24)

Мартан (26), Сабіно (48), Педро (76), Пернамбуко (91) - Назарій Русин (7), Артем Шабанов (51), Володимир Шепелєв (60), Віктор Циганков (73), Олександр Андрієвський (85)

Микита Бурда (19, фол останньої надії), Томаш Кендзьора (75, неспортивна поведінка)

«Львів»: Богдан Сарнавський, Вісенте (Пернамбуко, 77), Сергій Борзенко, Володимир Адамюк, Сергій Воронін, Сабіно, Мартан (Кадіна, 46), Ліпе, Альваро (Шина, 69), Педро, Бруно

«Динамо»: Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Микита Бурда, Тамаш Кадар, Томаш Кедзьора, Володимир Шепелєв, Олександр Андрієвський, Де Пена, Віктор Циганков, Віталій Буяльський (Сідклей, 89), Назарій Русін (Артем Шабанов, 46)

Стадіон «Україна» (Львів)

ЛЬВІВ - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 57
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
Больше 15-ти минут было у Львова - сами виноваты.
А вот у Динамо на лицо проблема с дисциплиной. Столько удалений за один апрель - явная недоработка тренерского штаба, на мой взгляд.
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kherson384
Где дисциплина?
Муґунот
прокрутил на телевизоре несколько раз видео с голос Динамо, старт-стоп, то-се...
что интересно,
геббельсы "фиксируют" момент чуть-чуть раньше собственно паса Цыганкова, когда Бурда действительно сантиметров на 40 ближе к линии ворот. но...
Бурда то притормозил, а последний защитник двигался по инерции в сторону своих ворот и в момент именно удара...вот если бы геббельсы именно в момент удара сделали стоп-кадр
kino
Дивлячись на цей цирк лядінсько-ахметовський, зловив себе на думці що дальше так бути не може, і якщо люди не вийдуть в Київі зносити цих псів то дальше уже навіть не дно. Ми вже його давно пробили. Футбол гине на очах. Такої чудовищної корупції в футболі Україна ще не знала. Коньков проти сьогоднішніх, студент практикант. Коли це все скінчиться от питання.
Серж Пир
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
svv72
Кендзёре на до попробовать выступать в боях без правил. Боднул головой и соперник в нокдауне.
p_s_l
Интересно, сколько Кензере дадут дисквала?
Матчей 5, чтобы только на финальную игру сезона вышел или сразу до конца сезона?
Серж Пир
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
p_s_l
Веселый сегодня футбол: одни - 2 пенальти, другим - 2 удаления
Yasher
Ничего сложного или дорогого в системе VAR нет. Есть коррупция с доплатой кому-то заинтересованному за разрешение или сертификат. Хоккей, например, не менее сложный и быстрый вид спорта, а видеоповторы смотрят с 91-го года, и не дорого. Теннис, опять-таки.
Виталий Манько
по удалению Кендзёры - пересмотрел эпизод.Там - либо обюдное удаление (скорее всего за обоюдное неспортивное поведение и грубость) либо 2 жёлтые. Но удаление там 99 процентное,это по вашему разве не неспортивное поведение? Тут надо спорить не о том почему удалили Кендзёру.а о том почему не было обоюдного удаления. Но ДК болельщищикам нужно задуматься о том,что происходит внутри команды? какой там внутренний нерв,судя по их систематической грубости на поле.Что-то внутри коллектива не в порядке.
Сергей Богданов
Диву даюсь, какое же дно наш чемп!
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kovalenkobrevno
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрій Ванчак
по ходу в параші VAR застосовують в кожному матчі вишки, а у нас не хватає грошей в підара-павелка, чи як???
DK1961
Хотелось бы напомнить рыжему олигархическому чмо и его павелкинским шавкам-ворам - любому терпению бывает конец...
А у прибывших в город Киев ВАРЯГОВ спросить - почему вы, пользуясь всеми благами столичного мегаполиса, одновременно его так ненавидите и"...Динамо, Динамо, на...ты нам надо!"?
kolay 777
в нас не ма футболу нема трансляцій футболу нема керивництва федерации назначили якесь чмо уголовника який просрав все що можна і гроші и газони і все що можна...решение вийти і викинути ту наволочб уголовну к черту а краще всего в коростень на зону... судді на содержаніі ахмета. як і всі судді в украіні..будь моя воля до биків би на поле не пустив..гине футбол..тому що суки вельможні бабло на ньому косять..
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил