Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2019, 22:25
7685
5

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Залишилися би всімох — все одно би билися»

Наставник «Динамо» — про перемогу над Львовом (1:0) в 26-му турі УПЛ

| Оновлено 28 квітня 2019, 22:25
7685
5
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Залишилися би всімох — все одно би билися»
Динамо від Шурика. Олександр Хацкевич

За словами Хацкевича, його команда боролася на полі в поєдинку зі «Львовом» (1:0) і буде робити це у всіх матчах чемпіонату.

«Ще після матчу з «Шахтарем» я сказав: яким би не було відставання від лідера в турнірній таблиці, ми будемо битися на полі в кожному матчі. Сьогодні саме так все і було. Залишилося б нас семеро, значить, билися б семеро. Вже б на колінах бігали, напевно, але все одно терпіли б. Так, як терпіли, будучи удев'ятьох, намагаючись при цьому створювати хоч якусь контргру.

Про суддівські моменти я вже говорив. «Шахтар» у другій половині чемпіонату пробив вже п'ять пенальті, ми ж в кожній грі отримуємо по кілька жовтих карток, отримуємо видалення. Але, повторюся, ми будемо битися, хто б там що не вирішив за нас зверху! Поки ж можу сказати одне: те, що відбувається, - це формене неподобство.

Хотів би окреме спасибі сказати нашим уболівальникам, які в таке світле свято Великодня зуміли знайти час, щоб приїхати нас підтримати. Та ще в таку погоду. Складно зрозуміти, кому потрібен такий футбол, і чим керувалися люди, що відповідають за ці питання, призначаючи поєдинки в такий день. Подивіться на цей порожній стадіон ... Зате, напевно, телеефір сьогодні буде хороший. Але ж ми граємо для глядачів! А сьогодні, таке відчуття, грали для родичів футболістів, які виходили на поле. Нехай люди, які відповідають за ці питання, про це всьому подумають. А вболівальникам нашим - просто респект! Так само як і нашій команді: хлопці сьогодні показали, що у них є характер, є сила волі. Будемо битися до кінця!».

«Зміни в перерві? Ситуація зобов'язувала нас перебудуватися. Ми залишилися в меншості, а Русин не чіплявся за м'ячі. Зате після проведених перебудувань Де Пена показав, що і на іншому фланзі він ефективний - вдало перебудовувався, заробляв фоли, працював у відборі. Шабанов додав нам надійності в обороні - він «знімав» багато небезпечні передачі у наших воріт. Так, з його боку були певні позиційні помилки, але найголовніше, що ми зіграли на нуль, незважаючи на те, в якому кількісному складі перебували. Заслуга тут і Бущана, який просто здорово зіграв в двох-трьох моментах. А взагалі, все без винятку молодці сьогодні - виклалися наші футболісти по максимуму».

«Бойко і Вербич? Обидва ці футболіста сьогодні були відсутні за медичними показаннями. Бойко буде готуватися вже до наступної гри, а ось по Вербичу ситуація складніша: 2-го травня він відправиться в Мюнхен на консультацію та обстеження, і тільки після цього буде зрозуміло, як скоро він повернеться в стрій», - сказав Хацкевич.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Хацкевич абсолютно правий. Який придурок придумав проводити тур на Великдень. Для кого цей футбол? Чому під час виборів у футбол грати не можна а на Великдень можна?
cucumber
Скулит как луческу. 😂
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
keegan
Играть нужно , а не ныть постоянно