Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 24 квітня 2019, 22:31
1608
0

Олександр ГРИЦАЙ: «Хлопців вдалося мотивувати і налаштувати на гру»

Юрій Вернидуб перенервував і на прес-конференцію не прийшов

| Оновлено 24 квітня 2019, 22:31
1608
0
Олександр ГРИЦАЙ: «Хлопців вдалося мотивувати і налаштувати на гру»
ФК Зоря Луганськ. Олександр Грицай
На прес-конференцію після гри проти ФК «Львів» (2:1) від команди господарів прийшов тренер луганської «Зорі» Олександр Грицай, оскільки головний керманич клубу Юрій Вернидуб перенервував. Грицай розповів:
 
«Перший тайм нам не вдався. Але це можна пояснити. Ви розумієте, який настрій було у хлопців після поразки від «Інгульця». Хлопців треба було якось мотивувати і підготувати до гри. У перерві ми внесли деякі зміни, і другий тайм вийшов зовсім іншим.
 
Так, сьогодні не було в заявці Сіласа, Максима Казакова і Луїса Філіпе. Вони травмовані і лікуються. У воротах було дано місце Микиті Шевченку, це вирішує тренер з воротарям. Ясна річ, що фінальне рішення приймає головний тренер, але, так як Луїс Філіпе травмований, вибір припав на Микиту Шевченка.
 
Що стосується непотрапляння в заявку Неманьї Івановича, то кожен з футболістів працює в повну силу. Потрібно приймати рішення. Когось ставити, когось віддавати грати за дубль. Ми дивимося і приймаємо рішення згідно пройшов тижневого циклу. Неманья – молодець. Зіграв за дубль і забив два м'ячі.
 
Ми награємо на позиції центрального захисника Євгена Чеберко, який дає нам швидкість в обороні. Тому він грає в центрі. Женя і в молодіжній збірній України діє на позиції центрального захисника. Це не нове місце на полі для нього. Хлопець – молодець, він буде прогресувати. Позиція центрального захисника вимагає досвіду, і Женя з кожним матчем буде його набиратися».
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.