Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 квітня 2019, 17:07
3520
4

Зоря – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Обидві команди ще продовжують боротьбу за місце в Лізі Європи на наступний сезон

| Оновлено 24 квітня 2019, 17:07
3520
4
Зоря – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Зоря Луганськ
У попередньому турі і «Зоря», і «Львів» свої матчі програли, втративши, швидше за все, шанси на бронзові медалі. Крім того, минулого тижня луганська команда ще й вибула із боротьби за Кубок країни, поступившись правом грати у фіналі першоліговому «Інгульцю». Так що, тепер єдина надія виступити в новому сезоні в єврокубку для луганчан, які заявляли про наміри виграти трофей, це посісти підсумкове місце в Прем'єр-Лізі не нижче п'ятого. Таке ж завдання, втім, і у львів'ян (як і у «Маріуполя», до слова).
 
Виходячи з вищезгаданого, зрозуміло, наскільки важливими тут стають ігри безпосередніх конкурентів один з одним. Команди зараз розділяють в турнірній таблиці всього два очки, і тому, логічно припустити, що грати вони повинні тільки на перемогу. Але як воно буде насправді ...
 
Наприклад, «Зоря» останнім часом явно розчаровує. Так, в чемпіонаті України підопічні Юрія Вернидуба не можуть досягти успіху вже в чотирьох іграх поспіль, програвши при цьому три матчі поспіль. А тут ще ця болюча поразка у згаданому кубковому поєдинку з «Інгульцем», яка тільки додала негативних емоцій. Команда стала мало забивати, а оборона вже не виглядає злагодженим механізмом. Так що тренерському штабу луганчан було чим зайнятися перед грою зі «Львовом» і, в першу чергу, в психологічному плані.
 
Що стосується львів'ян, то свою першочергову задачу-мінімум на сезон (потрапити до першої шістки) вони вже виконали. Але, як говориться, апетит приходить під час їжі і тепер вони, напевно, мріють про попадання в Лігу Європи. Тим більше, що ситуація складається для них непогано - «Зоря» і «Маріуполь» постійно втрачають очки і залишають шанси для «Львова» піднятися ще вище. Одне лише залишається не зрозумілим, як позначиться на фініші сезону несподівана відставка з поста головного тренера Юрія Бакалова. Адже в тому, що львівський клуб пробився до числа кращих у країні, велика заслуга саме цього наставника. Будуть у гостей і кадрові втрати. Так, не зіграють з «Зорею» вилучені в попередньому матчі з «Олександрією» захисник Владислав Приймак та півзахисник Липе, а ще трохи раніше команду залишили атакуючі півзахисники Аугусто та Лукас Тейлор.
 
Скориставшись невеликою паузою в чемпіонаті, «Львів» на минулому тижні провів контрольний матч з луцькою «Волинню», зігравши внічию з рахунком 3:3. Та зустріч стала першою для Богдана Блавацького на посаді головного тренера. Новий наставник за великим рахунком тільки знайомився зі своїми підопічними тому задіяв у грі 18 футболістів.
 
Якщо говорити про суперництво «Зорі» і «Львова» в нинішньому сезоні, то тут поки рівновага - обидва матчі на першому етапі завершилися нульовими нічиїми.
 
І про арбітра. Матч у Запоріжжі буде обслуговувати місцевий суддя Максим Козиряцький. Із «Зорею» в цьому чемпіонаті він ще не перетинався. Зате львів'ян судив двічі. Причому обидва рази «Львів» при ньому вигравав у гостях - у «Динамо» 1:0 і у «Олександрії» 2:1.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Зоря»: Заурі Махарадзе, Богдан Леднєв, Віталій Вернидуб, Максим Білий, Дмитро Хомченовський, Олександр Тимчик, Євген Чеберко, Олександр Караваєв, Сілас, Артем Громов, Філіп Будківський
 
«Львів»: Олександр Бандура, Володимир Адамюк, Сергій Борзенко, Вадим Парамонов, Сергій Воронін, Кадіна, Пернамбуко, Педро, Альваро, Шина, Бруно
 

24 квітня, середа

«Зоря» — «Львів»
Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «УНІАН»
ЗАРЯ – ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Максим Козыряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 05:12 1
ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ

Андрій допоміг Реалу обіграти пройти Манчестер Сіті в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Жіноча збірна України дізналася суперників на ЧЄ-2024 з гандболу
Інші види | 18 квітня 2024, 21:23 5
Жіноча збірна України дізналася суперників на ЧЄ-2024 з гандболу

До групи F також увійшли Нідерланди, Німеччина, Ісландія

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
odiniznashih
Да, Заря в трех последних играх проиграла, но кто были соперники?
Шахтер, Динамо и снова Шахтер.
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ingvar1305
1-0 або 2-1 ФК Львів....