Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 10 листопада 2019, 04:34
22170
13

Зінченко допоміг Манчестер Сіті обіграти Тоттенхем

Єдиний гол у матчі на рахунку Фодена

| Оновлено 10 листопада 2019, 04:34
22170
13
Зінченко допоміг Манчестер Сіті обіграти Тоттенхем
«Манчестер Сіті» вдруге протягом тижня обіграв на своєму полі «Тоттенхем», але ціна у цих перемог різна. Кілька днів тому «городяни» пережили величезне розчарування, незважаючи на рахунок 4: 3 на їхню користь, адже він вивів у півфінал Ліги чемпіонів команду Почеттіно, сьогодні ж «Сіті» додали в свою скарбничку дорогоцінні три очки і наблизилися до титулу.
 
Суперники провели зміни в складі в порівнянні з попереднім матчем, але куди більше їх було в складі «шпор». У господарів знову з перших хвилин відіграв Зінченко, який вже залікував своє ушкодження. Велика кількість травм і втому футболістів змушували гостей випустити на поле футболістів, які більше часу проводять на лаві запасних.
 
Як і в попередній зустрічі, події на полі розвивалися стрімко. Оборона «Сіті» знову діяла з грубими помилками, і вже на 3-й хвилині після обріза міг відкривати рахунок Сон, але його удар з району кута воротарської відбив Едерсон. Відповідь господарів не змусила себе чекати і вона була результативною. Бернарду на фланзі накрутив суперника і навісив точно на Агуерро, який головою скинув м'яч Фодену на порожні ворота, промахнутися з такої позиції було вже неможливо.
 
Гості досить швидко могли відігратися. Другий матч поспіль у «Сіті» чудив Емерік Ляпорт, який подарував можливість Еріксену вийти на побачення з Едерсеном, однак датчанин пробив в коліно голкіпера. Через кілька хвилин міг забивати і Сон, але тут Ляпорт вже виручив команду, заблокувавши удар суперника. До всіх проблем «Сіті» в обороні додалася травма Де Брюйне в середині тайму, якого замінив Фернандіньо. Господарі стали грати трохи обережніше і продовжували володіти великою територіальною перевагою, але до закінчення тайму моментів забити більше не було.
 
Другий тайм вийшов менш яскравим. Мабуть, далася взнаки втома, але гра продовжувала тримати в напрузі глядачів до останніх секунд. «Шпори» можуть нарікати на арбітра матчу Майкла Олівера, що не призначив пенальті за гру рукою Уокера в своїй штрафній. VAR в чемпіонаті Англії ще немає, тому сьогодні він гостям не допоміг. На 72-й хвилині Стерлінг міг практично зняти питання про переможця, але його удар з лінії воротарського неймовірним способом ногою відбив Гассаніга.
 
«Сіті» здобув дуже важливу перемогу, десяту поспіль в АПЛ, і наблизився до титулу, відрив в одне очко від «Ліверпуля» змушує команду Гвардіоли в кожному матчі грати тільки на перемогу.
 
Англійська Прем'єр-ліга. 35-й тур
 
«Манчестер Сіті» - «Тоттенхем» - 1: 0
 
 Фоден (5)
 
 Стерлінг (92) - Ваньяма (86), Вертонген (92)
 
«Манчестер Сіті»: Едерсон - Уокер, Стоунс, Емерік Ляпорт, Зінченко - Де Брюйне (Фернандіньо, 38), Гюндоган, Фоден (Сільва, 84) - Бернарду, Стерлінг, Агуеро (Сане, 66)
 
«Тоттенхем»: Гассаніга - Санчес, Тобі (Льоренте, 76), Вертонген, Дейвіс - Фойт, Дайер (Ваньяма, 62), Аллі (Роуз, 69) - Моура, Еріксен, Сон.
 
Арбітр: Майкл Олівер.
 
Стадіон: «Етіхад - Сіті оф Манчестер»
 
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
RomarioUA
Вернулся Зина - пошли победы
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Denys Kosar
Ну и где разгром о котором все кому не лень говорили? отскочили конкретно
Бондаренко Александр
Зинченко хороший игрок(особенно для СбУ),но не Месси
Алексей Столетов
Жаль, что судьи вытянули МС. Надеялся на их осечку именно в этом матче.
Saar
Агуерро дал пас на Фодена, тот забил. Как конкретно Зинченко помог мс выиграть!?. Судя по оглавлению. Никак.
Saar
В Тотнема оказывается сила и умение в нужное время вклбчить эту силу покруче,чем у МС. ЛЧ все показала. А МС это уровень АПЛ, не более.