Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 квітня 2019, 09:47
8181
7

Манчестер Сіті – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Іронія долі, або з легким ВАРом

| Оновлено 20 квітня 2019, 09:47
8181
7
Манчестер Сіті – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Твіттер Манчестер Сіті

Інакше, як іронією долі, цей поєдинок 35-го туру чемпіонату Англії і не назвеш. За три дні до цього матчу команди зустрілися в протистоянні чвертьфіналу Ліги чемпіонів, що стало епічним. Тоді на «Етихаді» гра розвивалася за якимсь диявольським сценарієм, коли грань між героями і лузерами, між тріумфом і трагедією була настільки тонка, що, з одного боку, переможця могли визначити найдрібніші деталі, а з іншої - фінішна пряма. В даному випадку воєдино злилося і перше, і друге. «Манчестер Сіті» на декілька секунд встиг побувати в півфіналі чемпіонської Ліги після гола Стерлінга на 90+ хвилині зустрічі, і не потрапити туди через все ті ж нікчемні десяток секунд після перегляду судді системи ВАР і відміни гола. Складно навіть уявити, що творилося в душі у програвших. Та і у переможців теж. Але життя триває. Хоч з цим клеймом «МанСіті» і його тренеру доведеться миритися ще дуже довго. Власне, як і переможцям і їх наставникові з їх щастям, що несподівано привалило.

Підопічним Почеттіно знову доведеться завітати на «Етихад». Але вже у рамках АПЛ. Майбутній поєдинок дуже важливий для обох суперників, адже манкуніанці ведуть виснажливу боротьбу з «Ліверпулем» за чемпіонство, тоді як «шпори» не менш відчайдушно намагаються фінішувати в першій четвірці чемпіонату. Тобто, це якраз той випадок, коли турнірні бали втрачати нікому не можна.

Практично усі футбольні фахівці Туманного Альбіону сходяться на думці, що в цьому поєдинку величезна перевага буде на стороні господарів. Як би не було команді Гвардіоли (і самому наставникові теж) морально складно після резонансного невиходу в півфінал ЛЧ, але вона знайде в собі сили і волю, щоб довести, що та подія - фатальна випадковість. На хвилі цих реваншистських настроїв «МанСіті» може загнати «шпор» в глухий кут. В усякому разі, «небесно-білі» зроблять для цього все, і навіть більше. Можна не сумніватися.

Бачиться, що до такого сценарію розвитку подій «Тоттенхем» має бути готовий. У незнанні «матчастини» головного тренера лондонської команди Маурісіо Почеттіно докоряти навряд чи доречно, тому найдосвідченіший наставник спробує зробити все від нього залежне, щоб і другий раз поспіль вийти сухим з води на «Етихаді». Тільки ось чи вийде? «Тоттенхем» все ще відчуває серйозні кадрові проблеми, хоч Сон і намагається робити усе можливе, щоб не було видно відсутність травмованого Кейна.

Проте не лише головний голеадор «Тоттенхему» не зможе допомогти своїй команді в майбутній грі з «Сіті». Під знаком питання участь в матчі відразу декількох гравців: Орьє, Дайєра, Ламели, Уінкса і Сіссоко. У команді Гвардіоли точно не зіграє травмований Браво. Під знаком питання - вихід на полі Фернандиньо і Зінченка.

Букмекерські контори одноголосні: фаворит в цьому поєдинку - команда Гвардіоли. На успіх господарів середній коефіцієнт 1,30, тоді як на перемогу гостей - 10,00. Нічия оцінюється показником 6,50.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Ляпорт, Уокер, Компані, Менді, Стерлінг, Сільва, Сане, Гюндоган, Де Брюйне, Агуеро

«Тоттенхем»: Льоріс, Девіс, Санчес, Вертонген, Триппьєр, Фойт, Ериксен, Ваньяма, Моура, Аллі, Сон.

                                                                                   20 квітня, субота

 
«Манчестер Сіті» «Тоттенхем» 
Манчестер. «Этіхад». 14:30
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАНЧЕСТЕР СІТІ - ТОТТЕНХЕМ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧА
Арбитр: Майкл Олівер
Прогноз Sport.ua — 2:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
igor_986
Будет не менее 3:0 но осадок то остался от лиги, очень жаль что не прошли
Pavel1887
Склоняюсь больше к 3-0 или 3-1, так как если Сити не досчитается сегодня очков, по сути закончит борьбу за два трофея за три дня.
Но психология вещь упрямая, а Тотенхем на эмоциональном подъёме. Как бы не сложилось, а матч глянуть стоит.
hater of haters
За аннотацию под заголовком - зачет!
pol55
С такой скамейкой,будет тяжело Тотему,но уверен будут как обычно Играть,ждемсь.
Сергей Долина
Для Тоттенхема это не ключевой матч, а для Манчестер Сити, да.
ingvar1305
3-3 буде....