Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Челсі
18.04.2019 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:0 4 : 3
Ліга Європи
| Оновлено 19 квітня 2019, 00:55
5181
0

Челсі - Славія. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Підопічні Мауріціо Саррі змагатимуться зі «Славією» за місце в півфіналі Ліги Європи

| Оновлено 19 квітня 2019, 00:55
5181
0
Челсі - Славія. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
twitter.com/ChelseaFC

У четвер «Челсі» вдома проведе матч-відповідь чвертьфіналу Ліги Європи проти «Славії». У першому матчі тиждень тому в Празі підопічні Мауріціо Саррі повністю підтвердили свій статус фаворита, здобувши гостьову перемогу з рахунком 1:0.

Паралельно з боротьбою за титул переможця Ліги Європи «Челсі» бореться за місце в топ-4 чемпіонату Англії. У попередньому турі лондонці на виїзді не зуміли зупинити «Ліверпуль», який продовжує погоню за чемпіонським титулом. Підопічні Саррі дуже гідно виглядали протягом більшої частини матчу, однак провалили 3-хвилинний відрізок на початку другого тайму, за який пропустили два голи.

Необхідність боротися на два фронти може знову змусити Мауріціо Саррі провести певну ротацію складу. Тиждень тому в Празі на лавці запасних починав матч лідер «Челсі» Еден Азар - правда, бельгієць все ж з'явився на полі в другому таймі.

У матчі-відповіді «Челсі» також не зможе вийти на поле бойовим складом. Травму отримав основний центральний захисник Антоніо Рудігер, і це додатковий шанс для «Славії» спробувати відродити інтригу в матчі.

Що стосується «Славії», то підопічні Їндріха Трпішовскі кадрових втрат у порівнянні з першим матчем не понесли. А до відсутності Станіслава Тецла і Якуба Громади в команді вже давно звикли - вони отримали важкі травми ще на початку нинішнього сезону.

Букмекери вважають «Челсі» явним фаворитом матчу-відповіді і не залишають «Славії» практично ніяких шансів на вихід в півфінал - команда і так стрибнула вище голови в нинішньому розіграші Ліги Європи. Коефіцієнт на перемогу «Челсі» у матчі-відповіді - 1,38, на «Славію» - 9,60. Імовірність нічиї - 5,30.

 18 квітня, четвер

«Челсі» – «Славія»
 Лондон. Стемфорд Брідж. 22:00
ТБ-трансляція на ТК Футбол 2
Арбітр: Дамір Скоміна (Словенія)
Прогноз Sport.ua — 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.