Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 квітня 2019, 16:11
5696
11

Десна в Чернігові завдала поразки Карпатам

Чернігівська команда втретє в поточному чемпіонаті забила два голи у ворота львів'ян

| Оновлено 14 квітня 2019, 16:11
5696
11
Десна в Чернігові завдала поразки Карпатам

Після кубкової поразки від нижчого за рангом «Інгульця» наставник «Карпат» Фабрі Гонсалес зробив суттєві кадрові ротації. Замість Папи Гуйє, Гуцуляка, Мегреміча, Понде та Ді Франко до стартового складу «зелено-білих» увійшли Нестеров, який після травми вперше у нинішньому чемпіонаті вийшов на поле, Бусько, Кльоц, Варгас та Сандохадзе. Головний тренер «Десни» Олександр Рябоконь після перемоги над «Олімпіком» стартовий склад своїх підопічних вирішив не змінювати.

І господарі поля досить швидко відкрили рахунок у матчі. Затяжна атака чернігівців правим флангом завершилася передачею Артема Фаворова в центр штрафного на вільного Картушова. І Єгор сходу влучно пробив низом впритул з ближньою штангою воріт Кучинського. Забитий гол додав впевненості господарям поля, які продовжували більше володіти м’ячем. Часто атаки завершувалися навісними передачами до штрафного, де на виходах впевнено діяв воротар «Карпат».

У свою чергу, вкотре у цьому чемпіонаті нагадав про свої дальні і влучні удари кращий бомбардир львівського клубу Швед. Мар’ян після пасу Кльоца наблизився до воріт і обвідним ударом пробив також впритул зі штангою: досвідчений Паст у цій ситуації був безсилим. Господарі могли швидко знову вийти вперед, коли після пасу Картушова впритул зі штангою пробивав Богданов.

Гості після забитого голу заграли впевненіше і продовжували створювати напругу у штрафному гостей. В одному з епізодів Денис Фаворов неподалік лінії воріт встиг вибити м’яч, а згодом Паст у кидку встиг випередити Йоду. Також рятує команду і Кучинський, який після штрафного удару Богданова парирував м’яч, що летів у кут воріт. Під кінець тайму обидва суперники часто завершували свої атаки сильними, але неточними ударами.

Другий тайм активніше розпочали «Карпати», особливо впевнено діючи на правому фланзі. Так Мякушко вивів на ударну позицію Шведа, удар якого цього разу зумів парирувати Паст, а Мякушко, якого атакував Слинкін, при добиванні пробив поруч з рамкою воріт. «Десна» також небезпечно контратакувала і Кучинський переводить м’яч на кутовий після удару Богданова.

Обидві команди, намагаючись переламати хід поєдинку, швидко переходили середину поля і небезпечних моментів не бракувало. Знову прицільний удар наносив Богданов, але Кучинський вкотре у кидку рятує ворота. Чергова атака господарів поля завершилася падінням у штрафному Богданова, проти якого на думку арбітра Катерини Монзуль порушив правила Сандохадзе. «Десна» вперше у цьому чемпіонаті пробивала домашній пенальті і капітан «Десни» Денис Фаворов, який проводив 24-й матч у Прем’єр-лізі і, вперше пробиваючи з «позначки», свого шансу не втратив.

«Карпати» мали нагоду зрівняти рахунок, але Гуцуляку захисники завадили нанести прицільного удару. А після наступного обвідного удару Олексія надійно зіграв Паст. Забракло влучності в компенсований час і удару Шведа. В підсумку «Десна» перервала свою домашню програшну серію в чемпіонаті, яка з 1 грудня минулого року тривала три матчі. При цьому чернігівці здобули свою 10-ту перемогу в УПЛ.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 24-й тур.

«Десна» - «Карпати» - 2:1


Єгор Картушов (8), Денис Фаворов (72, з пенальті) - Мар'ян Швед (19)

Артем Фаворов (29) - Мартін Онгла (83)

«Десна»: Євген Паст, Андрій Слинкін, Андрій Гітченко, Максим Імереков, Денис Фаворов, Андрій Богданов (Темур Парцванія, 92), Владислав Огиря, Єгор Картушов, Артем Фаворов, Сергій Старенький (Олександр Волков, 73), Олександр Філіппов (Михайло Сергійчук, 40)

«Карпати»: Максим Кучинський, Андрій Бусько, Олексій Ковтун, Андрій Нестеров (Папа Гуйє, 68), Ніка Сандохадзе, Сергій Мякушко, Мартін Онгла, Дмитро Кльоц, Родріго Варгас (Олексій Гуцуляк, 56), Карім Йода (Кевін Мендес, 81), Мар'ян Швед

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)

Стадіон імені Юрія Гагаріна (Чернігів)

ДЕСНА - КАРПАТИ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
banderlog78
Карпатам тільки Ворскла дає. Всі інші чомусь не хочуть. Пєчалька....
wicker
Який НАХ... Сандохадзе та Бусько. якщо є Папа та Гуцуляк. Окрім цього пенальті потрібно було ставити в обидва боки.
Dmytro Dmytro
А факели далі ниють) Без фанатів,без траицій...кусок амна. 2ліга=упл це дно корупції.
Dmytro Dmytro
В0н0 нарешті забанене!
Dmytro Dmytro
Хто в складі фекал є їхнім вхованцем...коговони взагалі прлдали-заробили? Де їхні фансЄктар,яий був під ас вильоту... МІНУСУЙТЕ,негодуйте за правду)
Dmytro Dmytro
В матчі зі смердючими фекалами на Шведові не дали пеналь,сьодні те саме... Але треба вигравати незважаючи на таке.
Владимир Пидвирный
позорите мразі рідне моє місто, бажаю вам гадам поскоріше вже вилетіти. Як ви вже всьому Львову надоїли скоти.