Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 14 квітня 2019, 11:49
5781
3

Десна – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи продовжить свою гольову серію Мар’ян Швед?

| Оновлено 14 квітня 2019, 11:49
5781
3
Десна – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Карпати. Мар'ян Швед
14-го квітня в Чернігові зустрінуться команди «Десна» і «Карпати». Після 23 турів «сіверяни» займають сьоме місце і впевнено очолюють другу «шістку». Тоді як львів’яни займають дев’яту сходинку і відрив від «Олімпіка», що йде на десятому місці, складає лише чотири бали. Для гарантованого продовження виступів в елітному дивізіоні наступного сезону необхідно набирати залікові очки.
 
В минулому турі обидві команди вдало розпочали свої виступи на другому етапі української Прем’єр-ліги. «Деснянці» на виїзді академічно переграли донецький «Олімпік» (2:0), голи на свій рахунок записали Денис Фаворов і Сергій Старенький. Як зазначив у післяматчевому інтерв’ю Олександр Рябоконь, завдяки якісній грі в пас його команді вдалось реалізувати свою перевагу. Втім, в наступних матчах «сіверянам» все важче буде знаходити мотивацію, адже завдяки очковому багажу вони практично забезпечили місце в УПЛ на наступний сезон, а боротьба за єврокубки через не потрапляння до першої «шістки» припинилась. Тож головному тренеру необхідно проявити весь свій тренерський хист для налаштування команди на перемогу у грі з львів’янами.
 
«Карпати» в попередньому турі розгромили полтавську «Ворсклу» (4:0), при чому це відбулось вдруге у весняній частині чемпіонату і з тим самим рахунком. Як і в першій грі з «ворсклянами» в новому році, героєм матчу став Мар’ян Швед. Щоправда цього разу на рахунку головного бомбардира «левів» не хет-трік, а дубль і таким чином він довів лік своїм голам в Прем’єр-лізі до тринадцяти. 
 
Однак вже в наступному своєму матчі в Кубку України «зелено-білі» зазнали поразки від першолігового «Інгульця» (1:1, по пенальті - 6:5). Після гри Фабрі Гонсалес був вкрай незадоволений якістю гри своєї команди і вказав на чисельні помилки, які завадили продовжити боротьбу за Кубок і таким чином втратили можливість потрапляння до єврокубків. Характерно, що для «Карпат» властиві такі перепади у результатах: після впевнених перемог команда зазнає прикрих поразок. Така нестабільність львів’ян не дає вболівальникам впевненість, що галицький клуб збереже прописку в еліті, і убезпечить себе від перехідних матчів. А це означає, що гра в Чернігові не буде прохідною для «левів». 
 
В першій частині чемпіонату «Десна» і «Карпати» двічі зустрічались. Гра в Чернігові в першому колі не виявила переможця (2:2), а от у Львові перемогу святкувала команда Олександра Рябоконя (2:0). Варто зазначити, що обидві команди не є домашніми, і краще проводять матчі на виїзді. 
  
Напередодні гри в Чернігові «Десна» і «Карпати» не мають суттєвих кадрових проблем, жоден гравець не пропускає матч через дискваліфікацію. У львів’ян повернулись до тренувань в загальній групі Дмитро Кльоц і Кевін Мендес, але мають невеликі ушкодження Ді Франко і Мегреміч.
 
Чи продовжить свою гольову серію Мар’ян Швед і чи здобудуть реванш за осінню поразку у Львові «Карпати» - дізнаємось в неділю, 14 квітня.
 
Орієнтовні склади:
 
«Десна»: Паст – Слінкін, Гітченко, Імереков, Д.Фаворов, Огіря, Богданов, Картушов, Старенький, А.Фаворов, Філіппов 
 
«Карпати»: Кучинський – Ковтун, Гуйє, Мегреміч, Онгла, Кльоц, Гуцуляк, Мякушко, Йода, Швед, Понде.
13 квітня, субота
 
«Десна»  «Карпати»
Чернігів. Стадіон ім. Ю.Гагаріна. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ДЕСНА — КАРПАТИ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ll_pogulianka_ll
У фекала "лємберга" чергове загострення...Йди пройдись ,подихай-можливо попустить твою хворобливу голову і не кури "дурь",пошкодуй батьків (можеш не відписувати,я твої згорнуті висери навіть не читаю)
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Dmytro Dmytro
фекал возносить фекал,а народ на той фекал не ходить. За олексу більше люду ніж за фекал) Ьез фанатів,без традицій-кусок...кусок амна!!!