Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 квітня 2019, 13:03
4184
0

Львів – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Шаран знову везе команду до добре знайомого Львова

| Оновлено 13 квітня 2019, 13:03
4184
0
Львів – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Львів

У суботу, 13 квітня, «Львів» на стадіоні «Україна»  прийматиме третю команду нинішнього чемпіонату «Олександрію», для якої це буде ювілейний, 200-й матч у Прем’єр-лізі. Для львів’ян це буде третя поспіль домашня гра і після поразок від «Маріуполя» та «Зорі» (в чвертьфіналі Кубку) «Львів» залишив головний тренер Юрій Бакалов.

Історія зустрічей «Львова» та «Олександрії» розпочалася, ще коли суперники грали у першій лізі. І відтоді діюча домашня безвиграшна серія львів’ян в матчах з олександрійцями триває чотири гри – по дві нічиї та поразки. Востаннє команда Володимира Шарана, який, нагадаємо, свого часу був як гравцем, так і головним тренером «Карпат», приїжджала на зустріч зі «Львовом» у вересні минулого року. Тоді господарі поля на «Арені Львів» після ударів Бруно та Лукаса Тейлора (нещодавно він залишив львівський клуб і повернувся до «Палмейраса») вели з різницею у два м’ячі, проте у другому таймі прийшов час забивати гостям. І після ударів Грицука та Сітало матч завершився бойовою нічиєю – 2:2.

Матч-відповідь в Олександрії завершився перемогою «Львова» - 2:1, коли героєм матчу став захисник Адамюк, який оформив дубль у ворота господарів поля. Саме Адамюк та воротар «Олександрії» Паньків нинішній чемпіонат проводять «від дзвінка до дзвінка».

Загалом «Львів» у нинішньому чемпіонаті набагато краще виступає в гостях, набравши вже 22 очка, ніж на своєму полі – 8 пунктів. До речі, безвиграшна домашня смуга «Львова» триває у Прем’єр-лізі вже 5 ігор – три нічиї та дві поразки. Натомість для «Олександрії» немає особливої різниці, де набирати очки: вдома здобуто 21 очок, а на полях суперників – 20.

Після того як Юрій Бакалов за згодою сторін залишив «Львів» тренувальний процес містян у Винниках проходить під керівництвом колишніх помічників Бакалова -  Юрія Панфілова, Віталія Шпанюка та Тараса Гребенюка. Щодо кадрових втрат суперників, то через перебір жовтих карток пропустить гру захисник «Львова» Мартан та його одноклубник Рафаел Сабіно, який отримав пошкодження у грі з «Маріуполем». В лазареті ж «Олександрії» продовжують перебувати досвідчені Пашаєв та Грицук.

Щодо ювілейних подій навколо матчу «Львів» - «Олександрія», то гравець команди-гостей Дедечко може провести 100-й матч у Прем’єр-лізі. Досвідчений арбітр Олександр Дердо проведе  вже 113-й поєдинок у Прем’єр-лізі. Цікаво, що «Львів» при арбітрі Дердо-молодшому в чемпіонатах ще не програвав: перемога та дві нічиї, а «Олександрія» при арбітрі з Чорноморська ще не перемагала в чемпіонатах - нічия та п’ять поразок.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Орієнтовні склади:

«Львів»: Бандура, Адамюк, Парамонов, Борзенко, Насонов, Приймак, Жонатан, Альваро, Ліпе, Педро, Бруно.

«Олександрія»: Паньків, Лучкевич, Бабогло, Шендрик, Цуріков, Банада, Запорожан, Задерака, Ковалець, Полярус, Ситало.

Дискваліфікація: Мартан (Львів)

Травми: Рафаел Сабіно (Львів), Пашаєв, Грицук (Олександрія)
 

13 квітня, субота
 
«Львів» «Олександрія»
Львів. Стадіон «Україна». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ЛЬВІВ - ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
АрбІтр: Олександр Дердо (Чорноморськ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.