Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 квітня 2019, 18:41
6417
4

Олександрія в гостьовому поєдинку переграла Львів

Красивий гол у гостей ударом в дев'ятку забив Валерій Лучкевич

| Оновлено 21 квітня 2019, 18:41
6417
4
Олександрія в гостьовому поєдинку переграла Львів
ПФК Олександрія. Валерій Лучкевич
Сьогодні, 13 квітня, в матчі 24-го туру УПЛ футбольний клуб «Львів» приймав команду з Олександрії. Матч завершився з рахунком 1:2 на користь гостей.
 
На матч проти «Олександрії» львів'яни вийшли після відставки тренера. Юрій Бакалов за кілька днів до гри був звільнений з поста наставника львів'ян. До суботнього поєдинку команду готував тренерський тріумвірат – Юрій Панфілов, Віталій Шпанюк і Тарас Гребенюк. Останній вважався виконуючим обов'язки і зайняв відповідне місце на тренерській лаві.
 
Перший тайм залишив не найприємниші враження. Було багато метушні в центрі поля. М'яч ненадовго затримувався у однієї з команд. Удари йшли або повз ворота, або ж блокувалися, і глядачам доводилося відверто нудьгувати. У першій половині гри запам'яталося кілька стандартів, а також небезпечний удар Артема Полярус на 28-й хвилині. М'яч полетів прямо по центру воріт господарів поля, і для голкіпера Олександра Бандури не склало особливих проблем відбити снаряд. Команди намагалися діяти короткими передачами, моментів було вкрай мало, а боротьба в основному точилася на підступах до штрафних майданчиків.
 
Зовсім змінилася гра після перерви. Команди прокинулися, і глядачі побачили цікавий футбол з великою кількістю гольових моментів. Розпочався другий там з небезпечного удару Кирила Ковальця трохи вище поперечини. І тут же гості відкрили рахунок в матчі. Активний Ковалець пройшов по правому флангу, обіграв пару суперників, відпасував на Шастала, той п'ятою відкинув м'яч трохи назад, і Артем Полярус розстріляв ворота господарів поля. Дуже красива комбінація вийшла у олександрійців.
 
Господарі поля стали активно діяти, і гра потроху почала розкриватися. Провівши кілька атак, львів'яни несподівано отримали другий гол у свої ворота. На 58-й хвилині після кутового футбольний снаряд відскочив до Валерія Лучкевича, і той потужним ударом з лінії штрафного в дев'ятку подвоїв перевагу гостей. Шедевральний гол вийшов у екс-гравця бельгійського «Стандарда», який приєднався до олександрійців минулої зими.
 
«Олександрія» в цей день проводила ювілейний 200-й матч в Прем'єр-лізі і мала серйозний намір здобути перемогу. За рахунку 2:0 на свою користь гості трохи втомилися і розслабилися. Львів'яни почали нагнітати ситуацію біля воріт Паньківа. Дуже активно діяв Бруно. На 71-й хвилині бразилець випередив захисника і підставив ногу після прострілу зліва – м'яч пройшов трохи вище поперечини. А через хвилину Бруно відквитав один м'яч. Добре розібравшись у штрафному суперника після відскоку, він опанував м'ячем і точно пробив в кут воріт метрів з 12-ти.
 
Львів'яни з новими силами понеслись вперед відіграватися, але раптом підвів команду Ліпе. На чужій половині поля він для чогось прихопив суперника за голову. Це друга жовта картка, і арбітр достроково відправив бразильця відпочивати. Граючи в меншості, господарі поля провели кілька замін і спробували врятувати гру. Було кілька напівмоментів і небезпечних штрафних, але м'яч не йшов у ворота Паньківа.
 
На останніх хвилинах матчу було багато сумбуру на футбольному полі. Господарі поспішали і намагалися доставити м'яч вперед. Гості його спокійно вибивали куди подалі, утримуючи переможний рахунок. У компенсовані хвилини Владислав Приймак, який вийшов на заміну, зірвав контратаку гостей і заробив за це червону картку. Виникла невелика суперечка, і ігровий час підійшов до кінця. Господарі поля завершили матч удев'ятьох, і керівництво львів'ян тепер буде приймати рішення про призначення нового наставника клубу.
 
Тепер «Олександрія» набрала 44 очки і ще більше збільшила відрив від суперників у боротьбі за бронзові нагороди. «Маріуполь» вже відстає на 11 очок, а «Зоря» – аж на 12 пунктів. Олександрійці дуже близькі до потрапляння в топ-3 і прямої путівки в Лігу Європи.
 
Українська Прем'єр-ліга. 24-й тур.
 
«Львів»  «Олександрія»  1:2
 
 Голи: Бруно, 72 – Полярус, 49, Лучкевич, 58
 
 Попередження: Бруно, 31, Липі, 37 – Полярус, 21, Пономар, 90+4.
 
 Вилучення: Липі, 74, Приймак, 90+4.
 
ФК «Львів»: Бандура – Адамюк, Борзенко, Парамонов, Воронін (Насонов, 82) – Вісенте, Пернамбуко – Педро (Приймак, 75), Алваро (Шина, 59), Липе – Бруно
 
Запасні: Сарнавський, Фатєєв, Кадина, Сабіно
 
«Олександрія»: Паньків – Пашаєв, Бабогло, Шендрик, Цуріков – Гречишкін, Банада – Лучкевич (Задерака, 68), Ковалець, Полярус (Протасов, 85) – Шастал (Пономар, 66)
 
Запасні: Рудик, Довгий, Запорожан, Дедечко
 
Стадіон: «Україна» (Львів)
 
Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)
 
Sport.ua вів текстову онлайн-трансляцію поєдинку.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Нагельсманн продовжив контракт зі збірною Німеччини
Футбол | 19 квітня 2024, 13:15 0
ОФІЦІЙНО. Нагельсманн продовжив контракт зі збірною Німеччини

Нова угода діятиме до завершення чемпіонату світу 2026 року

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 38
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MBTUkraine
Так хто ж він, спорт юа, насправді? Ліпе (як у звіті)? Липі (попередження і вилучення)? Чи Липе (у стартовому складі)? Чи може три в одному?
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ростик Карпа
Перед тим Ворсклу втопили
Ростик Карпа
Суддівство топить Львів, задача фк арендовець ахметівський на 5-те місце вивести