Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 12 квітня 2019, 23:03
5281
1

Донбас всьоме став чемпіоном України

Ударний другий період допоміг донеччанам впевнено обіграти «Дніпро»

| Оновлено 12 квітня 2019, 23:03
5281
1
Донбас всьоме став чемпіоном України
УХЛ
12 квітня в Дружківці відбувся п'ятий поєдинок фінальної серії плей-офф Української хокейної ліги - Парі-Матч між донецьким «Донбасом» і херсонським «Дніпром». Нагадаємо, що до цього матчу донеччани вели в серії 3:1 і лише одна перемога відділяла їх від чемпіонського титулу.
 
Матч донецький клуб почав з активного пресингу - більшу частину ігрового часу «Донбас» проводив в зоні противника, атакуючи ворота Олега Петрова. Такий настрій фактично відразу вилився в шайбу від Володимира Романенка, який від синьої лінії прошив голкіпера "щук" і відкрив рахунок в матчі.
 
У другому періоді херсонці істотно активізувалися в атаці, проте розпечатати ворота Богдана Дьяченка у них так і не вийшло. У свою чергу, команда Сергія Вітера ще тричі відзначилася у воротах супротивника - по шайбі на свій рахунок записали Максим Разумов, Віталій Лялька і Ілля Коренчук.
 
Тільки на останніх хвилинах другої двадцятихвилинки «Дніпро» зміг розмочити рахунок і Кирило Бондаренко записав собі в актив першу шайбу херсонців в цьому матчі.
 
У заключному відрізку зустрічі команди не змогли відзначитися закинутими шайбами, однак за напруженням пристрастей і гострій боротьбі третій період відповідав принциповості всієї фінальної серії.
 
Таким чином, «Донбас» з рахунком в серії 4:1 завойовує сьомий в історії клубу чемпіонський титул, а «Дніпро» в дебютному для команди сезоні стає володарем срібного комплекту нагород.
 
«Донбас» - «Дніпро» 4:1 (1:0, 3:1, 0:0)
 
Рахунок в серії: 4:1
 
Шайби: 1:0 Романенко (Сильницький, Мазур, -більш.), 5:29; 2:0 Разумов (Сильницький), 27:04; 3:0 Лялька (Захаров, -більш.), 29:29; 4:0 Коренчук (Лялька, Гончаров, -менш.), 35:09; 4:1 Бондаренко (Пугачов, -великий.), 37:10;
 
«Донбас» Дьяченко (Костенко); Сильницький - Романенко, Гончаров - Ігнатенко, Жовнір - Григор'єв, Воронін - Александров; Лялька - Мазур - Коренчук, Разумов - Захаров - Никифоров, Пуголовкін - Карпенко - Костіков, Мостовий - Денискін.
 
«Дніпро» Петров (Сурканов); Білоусов - Шулешов, Афанасьєв - Пугачов, Матвієнко - Декало; Ромащенко - Черемнов - Жвачкін, Янішевський - Бондаренко - Дунаєв, Коваленко - Макарицький - Золтухін, Зик;
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дмитро ХРИСТИЧ: «У Дивізіоні 1A Україні потрібно прагнути до медалей»
Хокей | 04 травня 2024, 00:35 0
Дмитро ХРИСТИЧ: «У Дивізіоні 1A Україні потрібно прагнути до медалей»

Наставник оцінив успішний чемпіонат світу

«Всі готові воювати». Стаховський прокоментував закон про мобілізацію
Війна | 04 травня 2024, 15:42 4
«Всі готові воювати». Стаховський прокоментував закон про мобілізацію

Колишній тенісист вважає, що рівень моральної якості певних структур повинен змінитися

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Руслан Шевченко
Как бы там на "картавого" не гнали, маемо, то що маемо. Вот есть во второй лиге футбола желающие чего то там вкладывать и они там же и остаются из года в год, так может перейти в хоккей?