Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 16 квітня 2019, 20:13
7630
0

Сергій Дерев'янченко – Джек Кулкай. Прогноз і анонс на бій

12-раундовий поєдинок-елімінатор пройде 13 квітня в Міннеаполісі

| Оновлено 16 квітня 2019, 20:13
7630
0
Сергій Дерев'янченко – Джек Кулкай. Прогноз і анонс на бій
Facebook. Сергій Дерев'янченко і Джек Кулкай
Український боксер середньої ваги Сергій Дерев'янченко (12–1, 10 КО) в майбутньому поєдинку-елімінаторі вийде в ринг проти німця Джека Кулкая (25–3, 13 КО). Переможець бою стане обов'язковим претендентом на звання чемпіона світу за версією IBF. Поєдинок пройде в суботу, 13 квітня, в Міннеаполісі на арені Minneapolis Armory. В Україні вже буде раніше ранок неділі.
 
Сергій Дерев'янченко

У своєму попередньому бою Дерев'янченко в жовтні минулого року роздільним рішенням програв американцеві Даніелу Джейкобсу (35–2, 29 КО) поєдинок за пояс чемпіона світу IBF. Це була єдина поразка в кар'єрі Сергія. Чотири роки з дня старту на профі-рингу він йшов до головної мети, здобувши 12 перемог поспіль, але спіткнувся на останній сходинці. Той вирішальним бій був рівним, і один суддя навіть віддав перевагу українцю (114–113), але два інших схилили шальки терезів на користь Джейкобса (обидва по 112–115).
 


Тепер у Сергія нова спроба вийти на чемпіонський бій. У рейтингу IBF перший номер вакантна, другий – у Кулкая, а третій – у Дерев'янченка. Відповідно, переможець суботнього бою отримає право вийти в ринг проти чемпіона. А ним буде або той же Джейкобс, або знаменитий Канело Альварес – їх об'єднавчий поєдинок намічений на 4 травня. Для Сергія важливо домогтися права на реванш і отримати новий шанс на завоювання світового титулу, а може прийдуть і нові бої світового масштабу.

Напередодні Дерев'янченко розповів про свій план на бій: «Це відбірковий поєдинок, переможець якого стане обов'язковим претендентом на звання чемпіона світу. Звичайно, цей бій має першорядне значення для мене і мого супротивника. Джек Кулкай – хороший боксер. У нього достатньо досвіду, і він був чемпіоном WBA в першій середній вазі. Це гідний суперник, і я думаю, бій буде видовищним. Кулкай добре рухається, він швидкий. Я буду використовувати джеб проти нього, змушу його помилятися і буду карати за помилки».
 

Джек Кулкай

33-річний Джек Кулкай – німецький боксер родом з Еквадору. У 2015–2017 роках володів поясом тимчасового чемпіона світу WBA, коли виступав на категорію нижче. До того був чемпіоном Європи. Також отримав хороший досвід в аматорському боксі, де був чемпіоном світу 2009 року і віце-чемпіоном Європи 2008 року в напівсередній вазі.
 
За останні роки в пасиві Кулка – дві поразки від американця Деметріуса Андраде і поляка Мацея Сулецкі. Обидва суперники перевершували Джека в антропометрії. Втім, поразки вже перекриті серією з трьох перемог. У попередньому своєму поєдинку Кулкай у вересні 2018 року технічним нокаутом в 10-му раунді переміг домініканця Рафаеля Бежарана (26–3–1, 12 КО).
 
В активі у Джека – непоганий джеб і хороша швидкість, вміння контратакувати і тримати удар. Але в захисті працювати не любить, вважаючи за краще діяти першим номером. Перед боєм Кулкай сказав: «Для мене велика честь боротися з таким сильним противником в США. Протягом декількох тижнів я провів багато часу, готуючись до цього бою. Я дуже добре знаю свого суперника, і хоча для мене це виїзний поєдинок, я впевнений, що зможу перемогти».


Прогноз на бій

Як і Ломаченко в бою з Кроллою, Дерев'янченко – явний фаворит поєдинку з Кулкаєм. Програвати в цьому бою Сергію не можна ні в якому разі. Але побоювання за результат не повинні впливати на його дії. Українець повинен довести свою перевагу в технічному оснащенні та в своїй атакуючій манері подолати опір суперника. Припускаємо, що бій триватиме 7–8 раундів.

Рекомендована ставка – дострокова перемога Сергія Дерев'янченко.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.