Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 квітня 2019, 22:06
13751
8

Тоттенхем — Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чи стане нова арена «шпор» фартовою для команди?

| Оновлено 09 квітня 2019, 22:06
13751
8
Тоттенхем — Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
У цьому сезоні англійські клуби здорово виступають в єврокубках: боротьбу в Європі досі ведуть 6 з 7-ми стартували команд. І як мінімум одна з них пройде в півфінал Ліги чемпіонів, адже доля звела вже в 1/4 фіналу «Тоттенхем» і «Манчестер Сіті».
 
«Городяни» продовжують демонструвати відмінну форму останнім часом. Підопічні Пепа Гвардіоли вже виграли 1 трофей, в фіналі Кубка Ліги здолавши по пенальті «Челсі». А в інших турнірах виграли 13 останніх матчів поспіль! Команда вийшла в фінал Кубку Англії і сповнена рішучості перемогти як в чемпіонаті країни, так і в Лізі чемпіонів. Шанси на це є, і шанси непогані. Однак у «Тоттенхема» є свої козирі.
 
У поєдинку першого кола англійської Прем'єр-ліги команда Маурісіо Почеттіно вдома поступилася «городянам» з мінімальним рахунком. Ця перемога вивела «Манчестер Сіті» вперед в очних протистояннях з лондонцями: у них тепер 61 перемога в 156-ти поєдинках, у «Тоттенхема»  — 60. Однак слід зазначити, що в кубкових зустрічах перевага на боці «шпор»: 14 разів суперники грали у внутрішніх кубкових турнірах, і 9 разів далі проходив столичний колектив. Додамо сюди і той факт, що в єврокубках «Манчестер Сіті» чотири рази грав з англійськими клубами  — і всі чотири матчі програв із загальним рахунком 1:7. Останнє гостьову поразку манкуніанців в Лізі чемпіонів сталася саме в Англії — у минулорічному чвертьфіналі вони поступилися «Ліверпулю» 0:3.
 
Інший козир «Тоттенхема» — новий стадіон. «Тоттенхем Хотспур Стедіум» поки що прийняв один офіційний матч — в поєдинку АПЛ «шпори» обіграли «Кристал Пелас». Тож матч проти «Манчестер Сіті» стане першою єврокубковою грою на новій арені. Зрозуміло, таке свято не можна зіпсувати поразкою, а значить, у команди Почеттіно буде ще один стимул виграти. Хавбек «Тоттенхема Сон Хин Мін напередодні поєдинку заявив: «Стосовно нового стадіону, звичайно, це зробить нас сильнішими. Можливо, гравці «Сіті» цього не усвідомлюють, тому що свої домашні матчі вони весь час грали на рідній арені, тоді як ми майже два роки проводили матчі на чужому стадіоні. Нам дуже не вистачало своєї арени».
 
Ну і відзначимо, що лондонці цілеспрямовано готуються до цього поєдинку з 3 квітня, тоді як «городяни» в суботу провели непростий матч 1/2 фіналу Кубка країни проти «Брайтона». Такий складний графік в результаті дасть про себе знати, проте поки що команда Гвардіоли не дає шансів засумніватися в своїй силі. Тому ризикнемо припустити, що «Сіті» як мінімум не програє, а зустріч вийде результативною: обидві команди порадують нас забитими м'ячами.
 
Орієнтовні склади:
«Тоттенхем»: Льоріс — Тріпп'єр, Алдервейрелд, Вертонген, Девіс — Сіссоко, Аллі — Еріксен, Сон, Роуз — Кейн.
«Манчестер Сіті»: Едерсон — Данило, Емерік Ляпорт, Отаменді, Менді — де Брейне, Фернандіньо, Гюндоган — Бернарду Сілва, Жезус, Стерлінг.

9 квітня, вівторок
 
«Тоттенхем» «Манчестер Сіті»
Телетрансляція: «Футбол 1»
ТОТТЕНХЕМ - МАНЧЕСТЕР СІТІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ
Арбітр: Бьорн Куйперс (Нідерланди)
Лондон. Стадіион «Тоттенхем Хотспур Стедіум». 22:00
Прогноз Sport.ua — 1:2
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиці Євро-2024. Угорщина стала конкурентом України у списку третіх місць
Футбол | 24 червня 2024, 06:23 28
Таблиці Євро-2024. Угорщина стала конкурентом України у списку третіх місць

Німеччина та Швейцарія вийшли до 1/8 фіналу, Шотландія залишає чемпіонат

Анчелотті обрав роль для Луніна на наступний сезон після матчу Євро
Футбол | 23 червня 2024, 19:51 9
Анчелотті обрав роль для Луніна на наступний сезон після матчу Євро

Тренер вважає, що українцю поки зарано довіряти роль «першого номера» у команді

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Внеземной_2019
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Роман Захарчук
я бы в четвертьфинал не заглядывал , но в этой игре думаю счет будет с более резким перевесом 1:3 или 3:1 , не думаю что играть будут акуратничать , при том что сити явно фаворит , тотенхем может взять свое если пойдет игра.
dedpixto
"...как минимум одна из них пройдет в полуфинал Лиги чемпионов" - я бы сказал иначе: как минимум одна из них обязательно вылетит в четвертьфинале!
Сергей Долина
Думаю Тоттенхем, как минимум сегодня не проиграет и все будет решаться в ответной игре в Манчестере. Слишком уж много разговоров о величии Манчестер Сити.
pol55
Шо то сегодня нервничаю больше обычного,но уверен что Тотем покажет главное-Игру еще бы результат.
,Сон прав, ведь уже дома и на новом стаде-красавце.
Empty
У менших походу серьезные проблемы с пепом
Рома Кол
https://www.unian.net/m/sport/football/10510464-superkompyuter-predskazal-p
obeditelya-ligi-chempionov.html прям как я говорил))