Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 07 квітня 2019, 21:26
11709
15

Дніпро-1 вибив полтавську Ворсклу з розіграшу Кубка України

Полтавчани продовжили невтішну серію з невдалих виступів

| Оновлено 07 квітня 2019, 21:26
11709
15
Дніпро-1 вибив полтавську Ворсклу з розіграшу Кубка України
СК Дніпро-1
Визначне досягнення для Першої ліги українського футболу можна було спостерігати на чвертьфінальній стадії розіграшу національного Кубка. Відразу дві команди зуміли дійти до даного етапу змагань, а жереб відправив їх у пари до команд-представників «елітного» дивізіону українського футболу.
 
Мова передусім йде про кіровоградський «Інгулець» та дніпровський «Дніпро-1». Останнім належало зіграти проти учасника групового етапу Ліги Європи, а також представнику «нижньої шістки» УПЛ, полтавської «Ворскли», перед очима у рідної публіки.
 
Якщо взяти стратегію поведінки команди з нижніх дивізіонів під поєдинку проти суперника, що переважає в умовному «класі», то скромний перший тайм у виконанні підопічних Дмитра Михайленка не викликає ніякого подиву. А ось від полтавчан очікувалося побачити щось більше, ніж пару подач до штрафної суперника, далеко не кожна з яких призводила до логічного завершення атаки. Нікуди не поспішав і дніпровський клуб, що призвело до досить фанатського гулу на трибунах у моменті під час свистка арбітру на перерву. Всі очікували від команд «свята футболу», а отримали «запеклу боротьбу за м'яч на кожному клаптику футбольного поля», яка є притаманною українському стилю.
 
Хіба що падіння Когута у чужому штрафному майданчику на самому початку зустрічі можна вважати за небезпечний момент, проте арбітр не поспішав з рішенням про призначення пенальті у далеких від придатних для того умовах.
 
Було побоювання, що подібна поведінку футболістів можна буде спостерігати і в другому таймі. Обійшлося! «Дніпро-1» підвищив темп поєдинку до небезпечних для опонента порогових значень, і поступово почав перебиратися великим числом виконавців на чужу половину поля. Єдиний в складі полтавчан, хто хоч якось опирався невтішноої тенденції, був Тарас Саків, проте його одноосібних зусиль по завершенню атак дальніми ударами було явно недостатньо.
 
У той же час, гравці «Дніпро-1» зуміли домогтися свого в завершальній чверті години матчу. Куліш опинився в потрібному місці в чужому воротарському, в результаті чого вразив порожні ворота ударом з кількох метрів після невдалої спроби Ткаченко перевести у бік простріл з лівого флангу від Шаповала.
 
Саме за таких обставин рахунок зустрічі був відкритий, а перед полтавцями постала не найприємніша перспектива стати другою командою УПЛ, яка покинула розіграш Кубка України після гри з представником нижчого дивізіону.
 
Але ж міг все змінити Коломоєць, який вийшов на заміну у другому таймі, форварду потрібно було влучити по м'ячу з належною силою під час подачі з лівого флангу на дальню штангу, однак Юрій з гострого кута спрямував свій удар прямо до рук Юрчука.
 
І вже через кілька хвилин перспективи участі «Ворскли» в даному змаганні були перекреслені ударом Когута з першого дотику від району одинадцятиметрової позначки, після відскоку від Куліша, який відчайдушно боровся відразу з трьома опонентами в декількох метрах від позиції, звідки і був нанесений останній точний удар в поєдинку.
 
2:0 – на одного представника Першої ліги на півфінальній стадії стало більше за підсумками цього поєдинку! Привітання на адресу «Дніпро-1», а полтавчанам залишається лише побажати якнайшвидшого подолання з тривалої кризи.

Кубок України. Чвертьфінал.

«Дніпро-1» – «Ворскла» – 2:0


 Куліш (78), Когут (83).

 Карека, 11.

«Дніпро-1»: Юрчук – Романюк, Лопирьонок, Логінов, Польовий – Батагов (Загальський, 72), Сніжко, Когут, Чичиков (Шаповал, 61), Куліш  – Кузик (Очігава, 83).

«Ворскла»: Ткаченко – Саків, Чижов (Даллку, 69), Скляр, Пердута – Чеснаков, Шарпар – Сапай, Габелок, Кане – Карека (Коломоєць, 65).

Арбітр: Юрій Можаровський (Львів).

Стадіон: Дніпро-Арена (Дніпро).

ДНІПРО-1-ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ptiza
Только Днепр только победа
Sunrise
Хочется пару Днепр-1 - Заря. В прошлом полуфинале между ними была классная заруба! Пусть Днепр-1 и не та команда, но тем не менее.
Lion
В следующем году Днепр выбет Динамо со второго на третье место...
Ruud
Днепр в любом случае молодец...интересно как они покажут себя в премьер-лиге на следующий сезон
Кэтрин Тиан
живаго ГАНДОН засрать такой клуб
Andy_P
Уебаны, где ваше дно? Неужто вообще нету денег? ;)
анDрей
Фк Галушка в пердив,от куда у Жеваго бабло на клуб,он государству нехило торчит