Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
|
6327
3

Дніпро-1 - Ворскла. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка України

Лідер Першої ліги спробує знову вийти в півфінал національного Кубка

Дніпро-1 - Ворскла. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка України
ua-football.com. Орест Кузик

У поєдинку 1/4 фіналу Кубка України «Дніпро-1» буде приймати полтавську «Ворсклу». Поєдинок відбудеться в неділю, 7-го квітня, о 17:00.

Коли в кубкових протистояннях зустрічаються представники різних ліг, фаворитом зазвичай виступає команда, яка знаходиться вище за рангом. Але з чвертьфінальним поєдинком «Дніпро-1» - «Ворскла» трапилася зовсім інша історія. Букмекери в своїх котируваннях віддають невелику перевагу саме дніпрянам, і виглядає це цілком логічно.

Перш за все, варто відзначити перевагу футболістів «Дніпра-1» в плані психологічної впевненості. Команда Дмитра Михайленка впевнено лідирує в Першій лізі і дуже близька до завоювання місця в елітному українському дивізіоні. А ось у полтавського колективу намітилася серйозна криза. Після непотрапляння «зелено-білих» в першу шістку української Прем'єр-ліги команду покинув її багаторічний наставник Василь Сачко, а новим керманичем «Ворскли» став Віталій Косовський. Перший млинець у екс-півзахисника київського «Динамо» таки вийшов грудкою. Львівські «Карпати» стали справжньою грозою полтавського клубу в поточному році. Другу частину чемпіонату «ворскляни» для себе відкрили великою поразкою від «левів» (0:4), з таким же результатом вони програли і у Львові в дебютному матчі Косовського.

Могли б полтавці розраховувати на більш високий клас футболістів, які мають досвід баталій на вищому рівні, в тому числі і в міжнародних протистояннях. Але і тут не склалося, адже в складі «Дніпра-1» присутні гравці, які в плані досвіду можуть дати фору суперникам. Правда, один з них не зможе допомогти «чорно-жовтим». Сергій Кравченко, який свого часу виступав у складі полтавського клубу, ще на зборах отримав травму, яку не встиг залікувати до кубкової зустрічі.

Ну і, нарешті, безумовною перевагою команди Михайленка є домашні трибуни, які будуть підтримувати футболістів «Дніпра-1». А з огляду на одноматчевий формат Кубка України, такий фактор стане чималим підгрунтям. Не на користь «зелено-білих» свідчить і статистика. Полтавчани десять разів доходили до чвертьфінальної стадії національного турніру і лише одного разу (!) зуміли пройти далі. Сталося це в сезоні 2008/2009, і тоді полтавська команда завоювала трофей. А ось «Дніпро-1» в минулому сезоні дебютував у Кубку України і відразу ж дійшов до півфіналу. Там дніпряни зіткнулися з київським «Динамо», яке не дало засумніватися в своїй перевазі

Крім Кравченко, «Дніпро-1» не зможе розраховувати на допомогу півзахисника Олександра Назаренка, який отримав пошкодження у зустрічі з «Волинню», що відбулася на поточному тижні.

На недільну зустріч суперники вийдуть з позамежною мотивацією. Для «Ворскли» тільки успішний виступ в Кубку країни може врятувати провал в чемпіонаті. Амбіційний дніпровський колектив, в свою чергу, спробує повторити минулорічне досягнення. Не будемо забувати і про те, що кубковий турнір для одного з його учасників може стати «вікном» в груповий етап Ліги Європи. А за такий бонус варто поборотися!

Орієнтовні склади:

«Дніпро-1»: Юрчук, Чеботаєв, Лопіренок, Логінов, Шаповал, Загальский, Сніжко, Когут, Кузик, Панасенко, Куліш

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Гіоргадзе, Чижов, Артур, Шарпар, Скляр, Чеснаков, Кобахідзе, Карека, Коломоєць.

7 квітня, неділя

«Дніпро-1» — «Ворскла»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 17:00
Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)
ДНІПРО-1 — ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1 (основний час)
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Жаирс
То Вы пишите,что Назаренко не сможет играть,то Вы ставите его в ориентировочный состав.
А может Серёга Назаренко перешел в СК Днепр-1?