Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 07 квітня 2019, 18:25
4533
6

Зоря мінімально обіграла Львів і вийшла в півфінал Кубка України

Долю матчу вирішив гол Богдана Лєднєва на початку другого тайму

| Оновлено 07 квітня 2019, 18:25
4533
6
Зоря мінімально обіграла Львів і вийшла в півфінал Кубка України
У Львові відбувся поєдинок ¼ фіналу Кубка України. ФК «Львів» приймав луганську «Зорю». Перший тайм пройшов за мінімальної переваги гостей, яке вилилося в більш небезпечні моменти. В середині 45-хвилинки Сілас не влучив по воротах з перспективної позиції, а трохи пізніше воротар впорався з пострілом Луньова. Атаки львів'ян виглядали не такими гострими: можна сказати, що у Луїса Феліпе роботи не було. Але найцікавішим виявився момент за участю тренера «Зорі». Юрій Вернидуб підказував арбітру, звідки потрібно вкидати м'яч з ауту. Той до ради прислухався, але при цьому пояснив наставнику, що в підказках не потребує. Юрій Миколайович не заспокоївся і продовжив висловлюватися про можливі жовтих картках і т.п. Але в перерві, очевидно, переключився на підопічних. Бо після відновлення гри ми побачили зовсім іншу «Зорю».
 
Героєм зустрічі став Богдан Ледньов, який сьогодні відзначає свій 21-й день народження. Крім того, він не повинен був виходити у старті, але на передматчевій розминці отримав пошкодження Хомченовський. Перша ж атака гостей після перерви завершилася фолом Борзенко на Будковський практично на лінії штрафного. Стандарт блискуче виконав Ледньов, як рукою поклав м'яч у ближню дев'ятку - 0: 1!
 
Гості і далі продовжили домінувати, Караваєв не реалізував вихід один на один, знову небезпечно пробивав Сілас, а після удару Тимчик м'яч рикошетом від захисника влучив у стійку воріт.
 
Здавалося, ще трохи - і луганчани подвоять перевага. Однак «Львів» поступово не тільки відсунув гру від своїх воріт, але і притиснув гостей до їхнього штрафного. Особливо виділявся з'явився на полі Шина ,. Він «заробив» для гравців «Зорі» два «гірчичника», пару раз опинявся на ударній позиції, але Луїса Феліпе пробити не зміг. Реальний шанс був у Пернамбуко - він обіграв декількох захисників, вийшов тет-а-тет з голкіпером, пробив, але влучив йому в плече. Ще болле небезпечний момент стався, коли Шина замикав простріл з флангу і з півтора метрів не влучив у кут порожніх воріт. Але останнє слово залишилося за футболістами «Зорі». Уже в компенсований час Кабаєв вискочив один на один, зумів обіграти воротаря і пробити, але влучив у захисника.
 
У підсумку - мінімальна перемога «Зорі». Яка вдруге в новітній історії дісталася до півфіналу національного кубка. Що цікаво, в нинішньому розіграші за луганську команду забивав тільки Богдан Ледньов. Тепер луганчанам 13 квітня потрібно буде зустріч з донецьким «Шахтарем». «Львів» в цей же день приймає «Олександрію» - це будуть матчі Прем'єр-ліги.

Кубок України, 1/4 фіналу.
 
«Львів» - «Зоря» - 0:1
 
 Лєднєв (47).
 
 Борзенко (46), Альваро (54), Липі (68) - Луньов (21), Чеберко (63), Будковський (85).
 
«Львів»: Сарнавський - Парамонов, Борзенко, Адамюк, Воронін (Насонов, 76) - Приймак, Пернамбуко - Липі, Альваро (Мартан, 73), Педро (Шина, 61) - Бруно.
 
«Зоря»: Луїс Феліпе - Тимчик, Литвин, Вернидуб, Чеберко (Михайличенко, 74) - Сілас, Казаков - Караваєв (Білий, 90 + 6), Лєднєв (Кабаєв, 84), Луньов - Будковський.
 
Стадіон: «Україна» (Львів, Україна).
 
Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве, Україна).
 

 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
Ужасное судейство! Вчера Малиновский случайно рассек сопернику - кровь=сразу красная. А тут локтём разбивают голову и он даже штрафной не свистит. Сразу лупят по ногам Будковскому - и опять нет свистка. На последней минуте валят Будковского срывая выход один на один - нет свистка... Да иди ты в одно место мукачевский ушлёпок! Какую игру судит отвратительно. Бездарь! А то и продажный.
Заре спасибо! На голову сильнее! Но надо два-три забивать и закрывать раньше этих костоломов.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил