Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
07.04.2019 14:00 – FT 1 : 1
5 : 4 Серія пенальті Серія пенальті
Кубок України
| Оновлено 07 квітня 2019, 18:02
13432
19

Інгулець здолав Карпати і став сенсаційним півфіналістом Кубка

Команда з Петрово домоглася історичного досягнення

| Оновлено 07 квітня 2019, 18:02
13432
19
Інгулець здолав Карпати і став сенсаційним півфіналістом Кубка
YouTube
Чвертьфінальна зустріч Кубка України між першоліговим «Інгульцем» і львівськими «Карпатами» проходила на олександрійському стадіоні «Ніка». Стартовий відрізок поєдинку проходив в рівній боротьбі, а суперники не поспішали форсувати події, придивляючись один до одного. Футболісти петровського клубу більше атакували флангами, але періодичні передачі в штрафну «Карпат» не знаходили адресатів.
 
В середині першої 45-хвилинки львів'яни заграли агресивніше, завдяки високому пресингу тиснучи на захисні побудови опонентів. Могли принести успіх гострі простріли з флангів. В одному з епізодів після такої передачі м'яч вибив Ситников, а потім захисник «Інгульця» випередив Понда на лінії воротарського. А перед перервою активні дії Йоди могли призвести до неприємностей для номінальних господарів поля. Але удар француза було заблоковано, як і подальше добивання у виконанні Шведа. У «Інгульця» запам'ятався шанс Мишуренко, який з гарної позиції завдав вкрай невдалий удар.
 
Сплеск активності підопічних Сергія Лавриненка на початку другого тайму поставив в скрутне становище «левів». І якщо з ударом Клименко Кучинський впорався, то вже наступна атака господарів поля завершилася точним ударом Щедрого - 1:0.
 
Ось тут би львів'янам активізуватися, але вони досить тривалий час не могли підібратися до штрафної суперників. А от футболісти «Інгульця» часом атакували досить гостро і цілком могли ще більше збільшити свою перевагу. Відмінний шанс відзначитися взяттям воріт втратив Мишуренко, після навісу з флангу з меж воротарського не зумів влучити у ворота.
 
... До основного часу поєдинку арбітр додав 8 хвилин (потрібно визнати, багато пауз по ходу гри виникало). І ставити крапку зобов'язаний був все той же Мишуренко, який розстрілював ворота. Удар Олександра залишив шанси на сейв Кучинському, і голкіпер ними сповна скористався. Щ трапляється в таких випадках, всім відомо - неписане футбольне правило ніхто не відміняв. На шостій компенсованій хвилині Швед виявився з м'ячем в центрі штрафного «Інгульця» і майстерно розібрався в епізоді - 1:1.
 
Перша додаткова 15-хвилинка ознаменувалася двома жовтими картками, які отримав Роман Толочко і залишив «Карпати» в меншості. Втім, овертайм дивідендів суперникам не приніс, хоча гольовий момент не реалізував Варгас, з хорошої позиції не потрапив у кут воріт. Долю путівки в півфінал вирішила серія 11-метрових ударів, а фатальним для «левів» став промах Каріма Йоди.
 
«Інгулець» сенсаційно вийшов у півфінальну стадію, і це історичний успіх для петровського колективу!


Кубок України. 1/4 фіналу.

«Інгулець» – «Карпати» – 1:1


Артем Щедрий (50) – Мар'ян Швед (90+6)

Серія пенальті: 0:1 Гуцуляк, 1:  Ковальов, 1:2 Мякушко, 2:2 Синегуб, 2:3 Онгль, 3:3 Піднебенной, 3:3 Йода (вище), 4:3 Козак, 4:4 Варгас , 5:4 Сула.

Олександр Мишуренко (83), В'ячеслав Піднебенной (107), Денис Балан (120) - Франциско Ді Франко (31), Олексій Гуцуляк (55), Папа Гуйє (65), Толочко (93), Варгас (103).

Роман Толочко (100, повторне попередження).

«Інгулець»: Ситников, Запорожець, Клименко (Поднебенной, 81), Мишуренко (Сула, 98), Коваленко (Сичинава, 88), Павлов, Балан, Щедрий (Козак, 77), Ковальов, Лупашко, Синегуб..

«Карпати»: Кучинський, Ковтун (Сандохадзе, 81), Папа, Мегреміч, Мякушко, Ді Франко (Толочко, 60), Онгль, Гуцуляк, Йода, Швед, Понд (Варгас, 73).

Арбітр: Євген Арановський (Київ).

КСК «Ніка» (Олександрія)

ІНГУЛЕЦЬ - КАРПАТИ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
I_LOVE_UKRAINE
Прохання до адмн.сайту, прибрати провокатора "PFCLviv,", який розпалює ворожнечу між вболівальниками на вашому сайті, дякую!
wicker
1. Інгулець із історичним досягненням
2. За відсутності Кльоца, Толочко ще зелений, награвати на заміну на 75 хв при рахунку плюс два
м'ячі різниці.
3. Перша шістка першої ліги та 5-12 місця УПЛ команди одного рівня, одже кротівські маріонетки
зумисне не проголосували за розширення до УПЛ 16, бо кроти хрен тоді стануть чемпіонами.
ll_pogulianka_ll
Заборонити цим бездарям займатися футболом (окрім Шведа і Кучинського),йоді на вулицю краще не виходити,хіба вночі буде пересуватися.Сучий непотріб зібрався,а не команда
banderlog78
може Карпати хай переїдуть в якийсь райцентр а то шось як для Львова то позор а не команда. і що саме гірше системний позор...
Вячеслав Самойлов
Что там сенсационного? Что по уровню игры клубы так сильно разнятся?
По-моему, половина клубов Высшей лиги и половина - первой - могли бы составить группу, где почти любой может выиграть почти у любого.
Правда, это будет уже совсем не тот уровень, который имела ПЛ, например, в 2013 году...
vicktor5891
Болел за Карпаты,но команде Ингулец-респект!А Карпатам нужно задуматься по поводу голкипера.На пенальти он мог вообще с ворот уйти с его танцами и выходами за линию раньше удара.Вратарь игровые моменты тащит,но пенальти-явно не его конёк.Ингулец поздравляю с заслуженной победой и выходом в 1/2!
Tkach008
Нормально так)))
I_LOVE_UKRAINE
Хороша гра. Карпати в меншості з травмованим воротарем билиь до фінального свистка і мали шанси. Нажаль, не пощастило... Дякую командам за гру.
-------------
Інгулець з перемогою!
-------------
Кубок Львову!
dudigo78
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
banderlog78
Карпатам тільки з Ворсклою грати. на більше ті каліки не здатні
Алекс Морган
Хтось мріяв зіграти з Реалом? Шанси є, що Інгулець зустрінеться з Реалом в ЛЄ!
Dragon9
Надіюся фанати поломають тим бездарям ноги і зроблять погром. Звільнити п19ара іспанського, хрєна старого. Взяти тлумака ліпше і повиганяти всю ту чорноту для яких Кубок Львову просто слова. Лисого х×я відправити рахом з іспанцем.
ingvar1305
Карпати як були вівцями ,так лишилися....
Dragon9
Я впевнений якшо випустити дубль то вони тих фермерів би винесли ше в першому таймі.