Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
07.04.2019 14:00 – FT 1 : 1
5 : 4 Серія пенальті Серія пенальті
Кубок України
|
9701
9

Інгулець — Карпати. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка України

Представник Першої ліги має намір дати бій «левам»

Інгулець — Карпати. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка України
ФК Карпати Львів
У поєдинку 1/4 фіналу Кубка України з футболу «Інгулець» з Петрове прийме львівські «Карпати». Поєдинок відбудеться в неділю, 7-го квітня, о 14:00.
 
Але зустріч пройде не на домашньому стадіоні «Інгульця» в Петрове. Ще в четвер, 4-го квітня, «Інгулець» офіційно повідомив, що матч перенесено на стадіон «Ніка» в Олександрії, який вміщує 7 тисяч глядачів. При цьому клуб з Петрове займеться транспортуванням в Олександрію і назад уболівальників, які захочуть відвідати гру. Відстань між Петрове і Олександрією становить приблизно 45 кілометрів.
 
«Інгулець» — один з двох представників Першої ліги України, які змогли дістатися 1/4 фіналу Кубка. Другим став СК «Дніпро-1», який зіграє з полтавською «Ворсклою». «Інгулець» вступив у боротьбу з другого раунду змагань, де з рахунком 1:0 обіграв ковалівський «Колос». У третьому раунді «Інгулець» не мав проблем у поєдинку з «Миром» (3:0), а в 1/8 фіналу турніру несподівано впевнено обіграв команду з вищої ліги — «Маріуполь» (3:1).
 
У Першій лізі успіхи «Інгульця» не настільки істотні. Після 19-ти зіграних турів команда займає 7-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 28 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 20-23. При цьому у весняній частині сезону «Інгулець» на виїзді встиг обіграти «Миколаїв» (1:0), зіграти внічию з «Рухом» (0:0) і з «Гірником-Спорт» (1:1).
 
В цілому, «Інгулець» мало забиває і небагато пропускає. Кращим бомбардиром команди в Першій лізі є 33-річний український нападник Олександр Акименко, на рахунку якого 7 м'ячів (один з пенальті).
 
Львівські «Карпати» розпочали свій похід за Кубком України з другого раунду турніру, де на виїзді легко обіграли «Суми» з рахунком 3:0. У поєдинку 1/8 фіналу «Карпати» зіткнулися із затятим опором «Черкащина-Академії», яку обіграли зі скромним рахунком 1:0.
 
У чемпіонаті України «Карпати» не зуміли потрапити до першої шістки і після 22-х зіграних турів займають 9-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 24 очки за різниці забитих і пропущених м'ячів 30-37.
 
У весняній частині сезону «Карпати» встигли розгромити «Ворсклу» (4:0), програти «Львову» (0:1) і «Шахтарю» (0:5), зіграти внічию з «Маріуполем» (1:1), а наостанок ще раз розбити «Ворсклу» (4:0).
 
Безумовно, львівський клуб — явний фаворит майбутнього протистояння. «Карпати» набагато раніше «Інгульця» почали другу частину сезону. «Леви» знаходяться в хорошому ігровому тонусі, а остання перемога над «Ворсклою» серйозно підняла бойовий дух львівської команди. Окремо варто відзначити відмінну форму 21-річного українського вінгера львів'ян Мар'яна Шведа, який забиває голи один за одним. «Інгульцю» знадобиться чудо, щоб вийти до півфіналу Кубка України. Але це не означає, що господарі не дадуть «левам» справжній бій.
 
Букмекери, звичайно, вважають фаворитами «Карпати». На перемогу «левів» дають коефіцієнт 1,59. На перемогу «Інгульця» — 5,9.
 
Орієнтовні склади:
 
«Інгулець»: Ситников — Мишуренко, Поднебенний, Елла, Передістий, Писко, Акіменко, Кучеренко, Балан, Щедрий, Сичинава.
 
«Карпати»: Кучинський — Ковтун, Гуйє, Мегреміч, Мякушко, Гуцуляк, Толочко, Онгль, Швед, Йода, Понде.

7 квітня, неділя

«Інгулець» — «Карпати»
Олександрія. Стадіон «Ніка». 14:00
Суддя: Євген Арановський (Київ)
ІНГУЛЕЦЬ — КАРПАТИ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:3
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
I_LOVE_UKRAINE
Зверніть увагу на правий верхній кут там зявилась можливість обирати версію сайту - RU or UA
------------------
https://sport.ua/uk/
I_LOVE_UKRAINE
Пряма трансляція має бути на YouTube-каналі ФК «Інгулець»:
https://www.youtube.com/user/fcafp
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dudigo78
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил