Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2019, 09:39
6706
9

Олександрія - Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Претендент на «бронзові» медалі намагатиметься дати бій лідеру чемпіонату

| Оновлено 03 квітня 2019, 09:39
6706
9
Олександрія - Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Шахтар

Під час проведення другого етапу української першості визначення головних протистоянь в турі видається заняттям досить непростим. Адже тепер всі матчі між представниками першої шістки будуть мати велике значення в контексті боротьби за медалі чемпіонату і єврокубкові місця. І все ж, ризикнемо назвати поєдинок в Олександрії центральним в 23-му турі, оскільки на футбольному газоні зійдуться лідер поточного турніру і команда, яка займає третю позицію.

Незважаючи на невдалий відрізок, який видала «Олександрія» після відновлення чемпіонату, «містяни» продовжують залишатися головними претендентами на «бронзові» медалі. Таке можливе досягнення стане безумовним успіхом для амбітного олександрійського колективу, особливо після сьомого місця, на якому підопічні Володимира Шарана фінішували в попередньому сезоні.

Про однозначність завдання розказав і коуч олександрійського клубу. «Зустрічався з президентом клубу, поспілкувалися десь півгодини. У нас одна мета - завоювати бронзові нагороди. І знаємо, що нам буде важко, навіть не дивлячись на перевагу в 9 очок перед найближчим переслідувачем», - сказав Шаран. Безпосередньо про майбутню зустріч з лідером першості наставник «Олександрії» зазначив: «Не можу сказати, що ми зможемо зіграти проти Шахтаря першим номером. Ми не з багатьма командами можемо так зіграти, наприклад, «Чорноморець» віддав нам ініціативу і намагався шукати момент на контратаках».

Паузу в чемпіонаті «містяни» заповнили товариським матчем проти лідера групи Б другої ліги «Кременя», в якому здобули перемогу з рахунком 3:1. Не допоможе олександрійцям у зустрічі з «гірниками» Владислав Кулач, котрий відновився після пошкодження. Втім, орендований в лютому форвард, права на якого належать «Шахтарю», ще так і не встиг дебютувати в складі команди Шарана.

Семиочкова перевага над київським «Динамо» дозволяє «гірникам» комфортно себе почувати на верхній сходинці турнірної таблиці. Але вони, безсумнівно, розуміють, що будь-яка осічка може наблизити до них основного конкурента. Після зимової перерви підопічні Паулу Фонсеки виключно перемагали на внутрішній арені, при цьому жодного разу не дозволивши суперникам вразити свої ворота. На поточному тижні футболістів донецького клубу чекає непросте випробування, оскільки за виїздом до непоступливого суперника «Шахтарю» належить в кубковій битві зіткнутися з «динамівцями».

Під час перерви, пов'язаної з іграми національних збірних, уболівальників «Шахтаря» розбурхала новина про травму лівого захисника Ісмаїлі, яку він отримав у товариському поєдинку проти «Олімпіка» (спаринг, до слова, завершився розгромною перемогою «оранжево-чорних» з рахунком 4:0). На щастя, пошкодження виявилося несерйозним, і з великою часткою ймовірності можна стверджувати, що бразилець вийде на поле стадіону «Ніка». Крім того, приступив до тренувань в загальній групі Іван Ордець, який тривалий час відновлювався після травми сухожилля.

«Олександрія» та «Шахтар» очним протистоянням відкривали для себе весняну частину українського чемпіонату. Перемога з рахунком 2:0 дісталася донецькому клубу (результативними ударами відзначилися Ромеро Марлос і Жуніор Мораєс). Такий же результат був зафіксований і в поєдинку першого кола: ворота «містян» вразили той же Марлос і Віктор Коваленко. А всього суперники провели між собою 21 зустріч: 18 перемог здобув «Шахтар», двічі команди зіграли внічию і один раз олександрійці зуміли обіграти грізного опонента (сталося це в минулому чемпіонаті).

Майбутній поєдинок проведе суддівська бригада на чолі з Денисом Шурманом. Арбітр з Київської області в поточному чемпіонаті відпрацював в семи матчах. Зокрема, під його наглядом «Шахтар» в березні розгромив «Карпати» з рахунком 5:0. У тій зустрічі Шурман продемонстрував футболістам шість жовтих карток, а також видалив гравця львівського клубу Мартіна Онгла.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Паньків, Лучкевич, Бабогло, Шендрик, Цуріков, Банада, Гречишкін, Полярус, Задерака, Протасов, Сітало.

«Шахтар»: П'ятов, Болбат, Кривцов, Матвієнко, Ісмаїлі, Степаненко, А.Патрік, Марлос, Коваленко, Тайсон, Жуніор Мораєс.
 

3 квітня, середа
 
«Олександрія» «Шахтар»
Олександрія. Стадіон «Ніка». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛЕКСАНДРІЯ - ШАХТАР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ingvar1305
1-1 або 1-2 якось так...
UKRAINE FAN
Тут шахтер на классе спокойно должен побеждать!
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ShakhtarUberAlles
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил