Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 26 березня 2019, 16:10
2990
0

Бьянка АНДРЕЄСКУ: «Моє тіло сказало, що вже вистачить»

Канадська тенісистка - про зняття з турніру в Маямі

| Оновлено 26 березня 2019, 16:10
2990
0
Бьянка АНДРЕЄСКУ: «Моє тіло сказало, що вже вистачить»
Jimmie48 Photography. Б’янка Андреєску
Канадська тенісистка Б’янка Андреєску прокоментувала дострокову поразку в Маямі. Нагадаємо, в четвертому колі Андрееску зустрічалася з Анетт Контавейт і після рахунку 1:6, 0:2 прийняла рішення знятися з матчу через травму плеча.
 
«Мені здається, таким способом моє тіло сказало, що вже вистачить. Це розчарування для мене, але це частина спорту. Зараз я дуже засмучена, тому не хочу згадувати, що було в Індіан-Веллсі. Але я не збираюся якось шкодувати про це. Це був неймовірний шлях, історія Попелюшки, як ви це любите називати. Моя мрія збулася, і я дуже задоволена.
 
Я провела дуже багато матчів. Я пробувала різні процедури і думала, що все буде в порядку, але по ходу матчу мені ставало все гірше. Лікарі говорили, що нічого серйозного, але біль все одно була, тому я не змогла продовжувати грати».
 
Далі 18-річна канадка заявлена ​​на «Прем'єрі» в Чарльстоні (1-7 квітня), який проходить на зеленому грунті. Після нього Бьянка може зіграти в плей-офф Кубка Федерації проти Чехії.
 
«Грунт - одне з моїх улюблених покриттів. Мені здається, що моя гра відмінно підходить для нього. Мені подобається ковзати на корті. Точніше, я ковзаю на всіх покриттях, але на грунті це найлегше. До того ж на грунті легше знаходиться самому тілу. Тому я з нетерпінням чекаю грунтового відрізка сезону».
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.