Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 жовтня 2024, 08:20
1607
4

Леви на хвилі успіху. Карпати мінімально переграли Оболонь

Колектив Лупашка започаткував першу переможну серію в сезоні

| Оновлено 27 жовтня 2024, 08:20
1607
4
Леви на хвилі успіху. Карпати мінімально переграли Оболонь
УПЛ

Головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко після перемоги над «Рухом» вирішив зробити суттєві ротації у стартовому складі своїх підопічних. Замість Кемкіна, дискваліфікованого Мірошниченка, Альвареса, Чачуа, Стеніо та Ігора Невеса на поле вийшли Кінарейкін, для якого це була дебютна гра за «Карпати», Полегенько, Клименко, Костенко, Підлепенець та Устименко. У складі ж «Оболоні» Сергій Шищенко після домашньої розгромної поразки від «Динамо» зробив також кадрові зміни у своєму складі. Замість Федорівського, Дубка, Таранухи у гру вступили Рибка, Карась та Мороз.

Господарі поля активніше розпочали гру і досить швидко відкрили рахунок. Підлепенець після передачі Жана Педросо знайшов у штрафному Бруніньйо, який влучно пробив повз Рибку, забивши свій перший гол в УПЛ (у 6-й грі). Напруга на полі почала зростати і арбітру часто доводилося показувати гравцям жовті картки, втихомирюючи ігрові пристрасті. Боротьба за м’яч тривала на підступах до обох воріт і через неточність завершальних передач небезпечних моментів не виникало.

Під час перерви в складі гостей відбулася заміна і на поле вийшов Тарануха, який свого часу виступав і за «Карпати». Суперники жваво розпочали другий тайм, на початку якого Бруніньйо намагався завершити атаку дальнім ударом, але Суханов завадив це зробити з порушенням правил. Згодом Тарануха намагався дальнім ударом завершити атаку «пивоварів», але пробив надто неточно.

Гравці «Оболоні», враховуючи їхнє турнірне становище, намагалися уникнути поразки. Але через неточність завершальних передач та ударів небезпечних моментів біля воріт Кінарейкіна не виникало. Зокрема, бракувало точності завершальному удару Мединського. «Карпати» у свою чергу теж намагалися закріпити перевагу і створювали моменти. Міг подвоїти рахунок Чачуа, але пробив вище воріт.

В підсумку завершилася безвиграшна домашня серія «Карпат», яка тривала 4 гри: дві нічиї та дві поразки. Програшна ж виїзна серія «Оболоні» в чемпіонаті триває 6 ігор. «Оболонь» на полях суперників не перемагає в УПЛ впродовж рекордних для клубу 15-ти ігор: 5 нічиїх та 10 поразок. Безнічийна ж серія «пивоварів» триває в УПЛ 5 ігор (перемога і чотири поразки), що стало повторенням клубного рекорду.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Наші оцінки:

«Карпати» (заміни): Чачуа – 6,0, Ігор – 6,0, Рябов – б/о, Шах – б/о, Саків – б/о.

«Оболонь» (заміни): Тарануха – 6,0, Груша – 6,0, Слободян – 6,0, Теслюк – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 11-й тур.

«Карпати» – «Оболонь» - 1:0

Гол: Бруніньо, 10

Попередження: Клименко, 8, Педросо, 14, Чачуа, 70, Рябов, 86 — Вітенчук, 18, Суханов, 48

«Карпати»: Кінарейкін – Адамюк, Педросо, Бабогло, Полегенько – Бруніньо (Шах, 76), Клименко (Рябов, 75), Очеретько (Чачуа, 62) – Костенко (Саків, 83), Устименко (Ігор, 62), Підлепенець.

«Оболонь»: Рибка – Стасюк, Карась, Приймак, Грисьо – Мороз (Тарануха, 46), Вітенчук (Слободян, 67) – Близниченко (Груша, 67), Черненко, Мединський – Суханов (Теслюк, 77).

Арбітр: Євген Цибулько (Черкаська обл.).

Стадіон: «Україна» (Львів).

Удари (у площину): 8 (1) – 8 (0)
Кутові: 3 – 6
Офсайди: 1 – 2.

КАРПАТИ - ОБОЛОНЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 16°C

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nestor Motyl
Ви охуїли кацапи з редакції  написали склади команд кацапською!!!! ДНО ХУЄВЕ а не редакція!!!
василь бруховський
,,Карпатьі''???!! Ви уйобки про що??? Пане Кремінь, прошу, зреагуйте.
Gargantua81
Оболонь сейчас это сладкая булочка.
Шищенко с игроками низкого технического уровня ставит владение и игру первым номером, а это классический футбольный суицид.