Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 жовтня 2024, 17:58
957
1

Карпати – Оболонь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Зелено-біле» дербі у Львові

| Оновлено 26 жовтня 2024, 17:58
957
1
Карпати – Оболонь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Карпати

У суботу, 26 жовтня, «Карпати» в рамках 11-го туру УПЛ на стадіоні «Україна» протистоятимуть іншій «зелено-білій» команді – «Оболоні».

Карпати

«Зелено-білі» в минулому турі чемпіонату на «Арені Львів» перемогли «Рух» з рахунком 1:0, додавши неабияких емоцій своїм вболівальникам, і піднялися на 8-ме місце в турнірній таблиці. Після гри головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко зазначив: «Насамперед цю перемогу ми присвячуємо тим вболівальникам, які зараз перебувають на фронті. Знаю, що вони активно слідкують за нами, деколи не мають можливості переглядати наші матчі, але знаю, що вони дуже хвилювались перед цією грою».

Підопічні Владислава Лупашка можуть у суботу перервати безвиграшну домашня серію, яка триває 4 гри: дві нічиї та дві поразки. «Карпати» в УПЛ на своєму полі набрали стільки ж очок, скільки й у гостях – по 5 пунктів. Капітан «Карпат» Денис Мірошниченко пропустить «зелено-біле» дербі через перебір жовтих карток.

Оболонь

У попередній грі «Оболонь» вдома зазнала розгромної поразки з рахунком 1:5 від земляків із «Динамо» і перебуває на 15-му місці турнірної таблиці. Головний тренер столичного клубу Сергій Шищенко так прокоментув цю гру: «Ми хотіли зіграти сміливіше. Ми могли б зіграти в низькому блоці, відійти назад, але я хочу, щоб наші футболісти грали сміливо, були на м’ячі. Ви бачили, що коли ми проводили позиційні атаки, ми припустилися помилок, які «Динамо» використовувало». «Пивовари» проведуть 20-й гостьовий матч в УПЛ.

Програшна виїзна серія столичного клубу в чемпіонаті триває 5 ігор. Загалом «Оболонь» на полях суперників не перемагає в чемпіонатах впродовж рекордних для клубу 14-ти ігор: п’ять нічиїх та дев’ять поразок. Безнічийна ж серія підопічних Сергія Шищенка триває в чемпіонаті 4 гри (перемога і три поразки) і до повторення клубного рекорду ще один матч.

Статистика зустрічей

«Карпати» та «Оболонь» проведуть свій дебютний матч в УПЛ, а раніше двічі зустрічалися лише у Першій лізі. Перша гра суперників відбулася 29 квітня 2023 року у Києві. Тоді гості перемогли «пивоварів» з рахунком 2:1. У складі «Карпат» відзначилися Іван Бобко та Олексій Хобленко, а в «Оболоні» - Дмитро Фатєєв. Матч-відповідь у Львові пройшов 27 травня і завершився внічию з рахунком 1:1. У цій грі голи забивали Денис Кожанов – у господарів поля та Тарас Мороз – у гостей.

Феміда

Арбітром матчу призначено Євгена Цибулька (Черкаська область), який в УПЛ провів лише один матч. «Карпати» та «Оболонь» за цього арбітра зіграють дебютний матч в УПЛ.

Прогноз на протистояння

«Оболонь» на полях суперників не перемагає в УПЛ впродовж рекордних для клубу 14-ти ігор. «Карпати» в попередньому турі здобули важливу перемогу в статусі гостей і тепер налаштовані перемогти на своєму полі. Прогнозуємо перемогу команди-господарів.

Орієнтовні склади:

«Карпати»: Кемкін, Векляк, Адамюк, Бабогло, Жан Педросо, Альварес, Бруніньйо, Чачуа, Очеретько, Стеніо, Ігор Невес.

«Оболонь»: Федорівський, Грисьо, Приймак, Дубко, Стасюк, Черненко, Вітенчук, Мединський, Суханов, Блізніченко, Тарануха.

Прогноз Sport.ua
Карпати Львів
26 жовтня 2024 -
18:00
Оболонь
Перемога Карпат 1.74 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Я побачив багато сили». Ексчемпіон світу – про реванш Усик – Ф'юрі
Бокс | 27 жовтня 2024, 09:25 0
«Я побачив багато сили». Ексчемпіон світу – про реванш Усик – Ф'юрі

Кріс Алгієрі поділився експертним висновком

П'ять найдивніших підписань Шахтаря останніх двох років
Футбол | 27 жовтня 2024, 09:00 33
П'ять найдивніших підписань Шахтаря останніх двох років

До низки вхідних трансферів «гірників» питань не менше, аніж це було до їхніх одвічних опонентів

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ros
Карпати, вперед!