Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 жовтня 2024, 15:28
1187
0

Верес — Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Матч без права на помилку

| Оновлено 27 жовтня 2024, 15:28
1187
0
Верес — Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Фк Ворскла

У одинадцятому турі української Прем'єр-Ліги сезону 2024-2025 у неділю, 27 жовтня, у Рівному зустрінуться «Верес» та «Ворскла». Господарі поля, які у минулому матчі змогли не програти, і зараз знаходяться на 11 сходинці, гратимуть проти «Ворскли», котра зараз перебуває не в найкращій формі і посідає 13 місце в турнірці УПЛ.

Верес

Попри те, що «Верес» не зовсім вдало розпочав новий сезон (у перших трьох матчах команда 2 рази програла і зіграла внічию), то починаючи з 22 вересня, підопічні Олега Шандрука видали безпрограшну серію з 5 поєдинків, де рівнянам вдалося відібрати очки в «Шахтаря» (1:1) і перемогти «Зорю» (2:1), але у поєдинках з рівними командами «Верес» не зміг одержати вікторію (у грі з «Інгульцем» та «Чорноморцем»). І зараз «Верес» має в своєму активі 10 очок, і знаходиться у безпосередній близькості до зони вильоту.

На черзі у «Вереса» домашній поєдинок проти «Ворскли», яка хоч і знаходиться у зоні вильоту, але у випадку перемоги може покращити своє становище.

Ворскла

А от «Ворскла», на відміну від «Вереса», доволі непогано стартувала у цьому розіграші чемпіонату України, де у перших 4 турах команда з Полтави здобула 7 очок. Але в останніх 5 матчах «Ворскла» 4 рази поступилася своїм суперникам, і опустилася у зону перехідних матчів. А враховуючи, що остання перемога «Ворскли» була ще в середині серпня, то керівництво клубу недовго думало над цим становищем, вирішило призначити головним тренером команди Юрія Максимова (Сергій Долганський залишився тренером воротарів).

І зараз новий наставник готує своїх підопічних до гри проти «Вереса», де «зелено-білі» не мають жодного права на помилку.

Статистика зустрічей

Між собою команди зіграли 13 поєдинків. 7 матчів завершилися перемогою «Ворскли», 2 перемоги на рахунку «Вереса», і у 4 поєдинках був зафіксований нічийний результат. Різниця забитих м’ячів складає 17:10 на користь «Ворскли». Минулого сезону у першому колі перемогу здобула «Ворскла» з рахунком 2:1. У складі «ворсклян» забивали Владлен Юрченко і Валерій Кучеров (автогол) а у рівнян — Станіслав Шарай. У другому полтавський клуб знову переміг з рахунком 2:1. Цього разу у «Ворскли» дубль зробив Сергій Мякушко, а у «Вереса» забив Марко Мрвальєвич.

Прогноз на протистояння

Максимов знову прийняв полтавську команду, що перебуває у скрутному становищі, і намагатиметься знову зробити з цих гравців боєздатний колектив, і повернути його у середину турнірної таблиці. І першим кроком для цього може стати перемога над «Вересом», який хоч і має невеликий відрив від свого суперника (2 очки), але все ж полтавський клуб має кращу статистику за вікторіями. Але попри це, нашим прогнозом буде нічия.

Орієнтовні склади:

«Верес»: Кожухар, Шевченко, Гончаренко, Вовченко, Сміян, Дахновський, Кльоц, Яго, Луан, Степанюк, Мрвальєвич

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Чорноморець, Гучек, Бацула, Челядін, Скляр, Хрипчук, Кане, Нестеренко, Ієде

Прогноз Sport.ua
Верес
27 жовтня 2024 -
15:30
Ворскла
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.