Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 жовтня 2024, 13:10
765
1

КОМПАНІ: «Потрібно винести урок з цієї гри»

Тренер «Баварії» прокоментував провальний матч проти «Барселони»

| Оновлено 24 жовтня 2024, 13:10
765
1
КОМПАНІ: «Потрібно винести урок з цієї гри»
Getty Images/Global Images Ukraine. Венсан Компані

23 жовтня відбулися завершальні матчі третього туру Ліги чемпіонів.

Німецька «Баварія» приїхала в гості до іспанської «Барселони». Поєдинок закінчився розгромною поразкою команди з Мюнхена – 1:4.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі live в Telegram Sport.ua

Головний тренер «Баварії» Венсан Компані висловився про розгромну поразку у матчі Ліги чемпіонів:

«Сьогодні ми безперечно виклалися на 100%, але цього було недостатньо. На початку другого тайму ми гналися за результатом – гол не приходив, тому я зважився на посилення у вигляді замін. Але й цього виявилося замало.

У першому таймі, я думаю, ми всі, і ви, репортери, теж це відчули, що це була гра, в якій ми могли б перемогти. Але в ключових моментах нас просто переграли. Результат тяжкий, але потрібно винести урок з цієї гри проти хорошого суперника, щоб наступного разу, коли ми матимемо таку можливість, ми могли нею скористатися.

Дуже простий аналіз: коли ви контролюєте м'яч, так як ми це робили, ви повинні позбавити суперника динаміки. Ми створили кілька моментів, але не змогли позбавити їх темпу протягом 90 хвилин, тому, коли вони діяли ефективно, а ми не були ідеальними, нас просто карали».

Форвард «Баварії» Гаррі Кейн:

«Пропущені три м'ячі на виїзді у першому таймі стали для нас не найкращим початком. У нас був період у першому таймі, коли ми виглядали справді небезпечно, але «Барселона» грала добре, і ми не використовували моменти, коли були кращими. Потім нас покарали у переходах із оборони в атаку.

Нам потрібно винести з цього урок. Думаю, був момент, коли ми виглядали небезпечно, але, можливо, ми трохи захопилися, намагаючись надто швидко довести м'яч до чужого штрафного майданчика, і якби ми більше володіли м'ячем, а не поспішали, у нас було б більше шансів. Але не потрібно панікувати, справа в тому, щоб вчитися і ставати краще з кожним разом».

Півзахисник «Баварії» Томас Мюллер:

«Це, звісно, ​​погане почуття. Ми приїхали сюди, щоб перемогти, але програли з рахунком 1:4, тому нам доведеться багато попрацювати. Можливо, наприкінці нам забракло впевненості через підсумковий рахунок. Коли ми переглянемо гру і проаналізуємо, то побачимо, що «Барселона» мала більше гарних моментів, ніж у нас.

Я кажу, що, схоже, нам не вистачало впевненості лише тому, що ми не пресингували так, як хотіли. У нас не було володіння м'ячем та контролю, яких ми прагнули. Ми не грали так, як могли грати – ось що я мав на увазі.

Ми краще за них володіли м'ячем, тому, можливо, рахунок був трохи дивним. Але ми повинні віддати належне, вони хороша команда, Рафінья провів майже ідеальну ніч, у той час, як ми проґавили декілька чудових можливостей».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Ти красунчик!» Мілевський звернувся до зіркового лідера Шахтаря
Футбол | 28 жовтня 2024, 10:22 2
«Ти красунчик!» Мілевський звернувся до зіркового лідера Шахтаря

Колишньому нападнику «Динамо» сподобалася гра Георгія Судакова

Вдала заміна. Динамо вирвало нічию наприкінці матчу проти Шахтаря
Футбол | 27 жовтня 2024, 19:54 363
Вдала заміна. Динамо вирвало нічию наприкінці матчу проти Шахтаря

Кияни грали в більшості і в результаті не дозволили конкуренту скоротити розрив у турнірній таблиці

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Первый Среди Равных
Звільніть його.