Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 жовтня 2024, 19:09
1473
7

Холодний розрахунок. Чорноморець та Верес поділили очки

Жодній із команд не вдалось підвищити градус протистояння

| Оновлено 20 жовтня 2024, 19:09
1473
7
Холодний розрахунок. Чорноморець та Верес поділили очки
УПЛ

У рамках десятого туру української Прем’єр-ліги мали місце протистояння без надзвичайно гучної афіші, проте для самих їхніх учасників вони мали неабияке значення в контексті розташування в турнірній таблиці. Наприклад, гра в Одесі, де посеред неділі зустрічались місцевий «Чорноморець» та рівненський «Верес», мала подібний статус.

Колективи Олександра Бабича та Олега Шандрука продуктивно проводили осінній період у плані здобуття залікових балів, і «морякам» узагалі вдалось потішити власних уболівальників одразу двома перемогами на рідній арені. Щоправда, головного це не змінило – усі ці успіхи були здобуті з мінімальною перевагою, тож «Чорноморець» продовжував залишатись однією з команд «еліти», які мало забивають, але при цьому й мало пропускають. Результативність ігор за участі «Вереса» на цьому тлі виглядала ледь не аномалією, як для зони біля екватору турнірної таблиці.

Одеса, як футбольне місто, у вболівальників асоціюється із запальним футболом передусім. Однак Олександр Бабич у цьому сезоні робить ставку на прагматичність та здобуття результатів, тож матчі за участі його команди великою кількістю м’ячів просто не можуть відзначатись. Цього разу була схожа історія, але трохи здивували гості, які вирішили закритись у захисті вже з перших хвилин.

Фактично, перший тайм «Верес» знову провалив і лише перед самою перервою команда вирішила, що відправлятись на розмову із Шандруком варто хоча б із гострими моментами від Годі, якщо вже із рахунком на табло справи не пішли належним чином. У «Чорноморця» було дуже мало ситуацій для удару перед чужим штрафним, але на 22 хвилині простріл Петряка з правого флангу штрафного завершив би як не Габелок, так захисник суперників Морозко на дальній стійці.

Перший тайм у підсумку затвердив нас у думці, що ця гра буде важкою для перегляду й надалі. Підтвердив цю тезу колектив Бабича вже від початку другої половини, коли так само продовжував перекочувати м’яч без загострень. І таки догрався.

На 65 хвилині Гайдучик, який тільки-но з’явився на заміну, скинув головою аут із лівого флангу від Шевченка в корпус Єрмакову на ближній, відскок від якого одразу завершив Вовченко. І якщо хтось думав, що від цього наша гра має шанси розкритись, то ні, довелось відчути розчарування, бо обом командам виявилось достатньо нічиєї.

Наступними вихідними одеський «Чорноморець» поїде до львівського «Руха», тоді як до рівненського «Вереса» навідається полтавська «Ворскла».

Наші оцінки:

«Чорноморець» (заміни): Попов – 6,0, Лацабідзе – 6,0, Пшеничнюк – б/о, Янаков – б/о, Васильєв – б/о.

«Верес» (заміни): Куція – 6,0, Гайдучик – 6,0, Степанюк – 6,0, Шарай – б/о, Кучеров – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 10-й тур.

«Чорноморець» – «Верес» - 1:1

Голи: Морозко, 22 (авт.) – Вовченко, 65

Попередження: Кисіль, 44 – Шевченко, 48

«Чорноморець»: Рудько – Кисіль (Попов, 46), Скиба, Удод, Бутко – Жаржу (Лацабідзе, 64), Єрмаков – Петряк (Янаков, 78), Габелок (Васильєв, 89), Кайо – Хобленко (Пшеничнюк, 78).

«Верес»: Когут – Шевченко, Вовченко, Гончаренко, Морозко (Куція, 46) – Кльоц (Кучеров, 88), Яго – Дахновський (Шарай, 74), Годя (Степанюк, 63), Луан – Мрвальєвич (Гайдучик, 63).

Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ).

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).

Удари (у площину): 4 (1) – 10 (2)
Кутові: 1 – 8
Офсайди: 3 – 0.

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 11°C

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський журналіст: «Довбик заб'є більше голів за Лаутаро Мартінеса»
Футбол | 20 жовтня 2024, 22:46 0
Італійський журналіст: «Довбик заб'є більше голів за Лаутаро Мартінеса»

Массімо Каллегарі ставить на українця у бомбардирських перегонах Серії А

Мудрик вперше у сезоні не потрапив у заявку. Михайло не зіграє з Ліверпулем
Футбол | 20 жовтня 2024, 17:49 21
Мудрик вперше у сезоні не потрапив у заявку. Михайло не зіграє з Ліверпулем

Михайло пропустить поєдинок Челсі проти мерсисайдців у 8-му турі АПЛ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
C.Пеклов
Одесі вдалося утримати рахунок,Верес грав краще особливо в 2 таймі,та й статистика не дасть збрехати...
Falko
Морозко забив пенальті у свої ворота? ))
Віктор Коробка
Якби це був той час, коли Чорноморець не міг толком набрати гравців на гру з замінами - то такий підсумок був би цілком виправданним. Зараз команда цілком боєздатна, що вона й показала в першій половині гри. Але те, що було далі - абсолютна провина тренера. Ініциатива була віддана супернику (який до цього був ніякий), почали триматися за рахунок і як слідство - добре, що не програли.
alex belogubko
уберите Бабича игры нет --не может определится составом в общем Бабич ДНО тянет ЧО в 1 лигу