Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 жовтня 2024, 17:41
287
0

Чорноморець – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Верес» наступає «морякам» на п’яти

| Оновлено 19 жовтня 2024, 17:41
287
0
Чорноморець – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У десятому турі української Прем'єр-Ліги сезону 2024-2025 у неділю, 20 жовтня, в Одесі зустрінуться «Чорноморець» та «Верес». Господарі поля, які минулого туру вирвали перемогу на останніх хвилинах гри, та знаходятся зараз на 9 позиції, прийматимуть «Верес», котрий минулого туру несподівано переміг «Зорю», і піднявся на 11 сходинку в таблиці.

Чорноморець

Навряд чи одесити можуть похизуватися своєю результативністю (лише 5 забитих м’ячів), але 10 очок і 9 місце для команди, яка продовжувала комплектацію посеред сезону, є дуже непоганими результатами. А якби «морякам» вдалося не програти «Карпатам», то у «Чорноморця» вимальовувалася би безпрограшна серія із 4 матчів. А так, команді Олександра Бабича вдалося перемогти «Інгулець», «Оболонь» та «Колос» (першим двом «Чорноморець» забив переможний гол на останніх хвилинах) і відібрати очки в ЛНЗ.

Під час паузи «Чорноморець» провів спаринг проти «Інгульця», де було зіграно 4 тайми по 35 хвилин. У цьому тренувальному матчі «моряки» поступилися своему супернику з рахунком 0:1.

Тепер на «Чорноморець» очікує непроста гра проти «Вереса», який є неприємним суперником для «моряків» та захоче продовжити свою безпрограшну серію.

Верес

Про рівнян можна сказати, що це команда, яку складно передбачити, як завершиться поєдинок за участю цього клубу. Адже підопічні Олега Шандрука можуть як видати фантастичний матч з сильним противником (проти «Шахтаря» та «Зорі»), так і погано зіграти з менш сильним суперником («Лівим Берегом» та «Інгульцем»). Жарти жартами, однак «Верес» знаходиться зараз на 11 позиції, набравши 9 пунктів у 9 матчах, та відстає від «моряків» на одне очке. Тому перемога над одеситами дозволить рівненській команді обігнати свого суперника та закріпитися всередині таблиці.

Під час міжнародної паузи «Верес» провів контрольну гру проти лідера чемпіонату «Полісся», який завершився «прісною» нічиєю 0:0.

На черзі гра проти сусіда у турнірній таблиці — одеського «Чорноморця», який теж прагнутиме одержати вікторію, щоб більш комфортно почуватися у турнірці.

Статистика зустрічей

Між собою команди зіграли 23 поєдинки. У 10 матчах перемогу здобув «Чорноморець», 10 перемог на рахунку «Вереса» та у 3 поєдинках був зафіксований нічийний результат. Різниця забитих м'ячів складає 30–28 на користь «Чорноморця». Минулого сезону у першому колі перемогу здобув «Верес» з рахунком 3:1. У рівнян голи забивали Яго Сікейра, Владислав і Станіслав Шараї, а у одеситів забив Ілля Путря. У другому колі знову переміг «Верес», але вже з рахунком 1:0. Єдиний забитий м’яч на рахунку Марко Мрвальєвича.

Прогноз на протистояння

Для обох команд ця гра є принциповою, адже «Верес» у випадку вікторії зможе перегнати одеську команду та закріпитися всередині таблиці. І ще «Верес» є незручним суперником для «моряків», і тому «Чорноморець» точно захоче перемогти свого опонента. Проте навряд чи рівняни приїхали до Одеси на прогулянку, тому у даному поєдинку очікується багато боротьби, де навіть один забитий м’яч може вирішити результат гри. Нашим прогнозом буде перемога «Чорноморця».

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Рудько, Кисіль, Удод, Скиба, Бутко, Жаржу, Шпорн, Петряк, Габелок, Попов, Хобленко

«Верес»: Когут, Сміян, Вовченко, Гончаренко, Протасевич, Дахновський, Кльоц, Кучеров, Луан, Мрвальєвич, Яго

Прогноз Sport.ua
Чорноморець
20 жовтня 2024 -
15:30
Верес
Перемога «Чорноморця» 2.80 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.