Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 жовтня 2024, 01:30
29
0

Тоттенхем – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 19 серпня о 14:30 за Києвом

| Оновлено 19 жовтня 2024, 01:30
29
0
Тоттенхем – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ангелос Постекоглу

19 жовтня на «Тоттенхем Хотспурс» пройде матч 8-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Тоттенхем Хотспур» зустрінеться з «Вест Хемом». Поєдинок розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Тоттенхем Хотспур

Команду перед початком минулого сезону очолив Постекоглу, із завданням повернутися до топ-4 АПЛ і, отже, Ліги чемпіонів. При тому, що паралельно змусив себе продати Кейн, це виглядало непростим ребусом, але майже вийшло його вирішити. Завадив лише несподіваний чинник у вигляді Астон Вілли, що вистрілила й замкнула квартет лідерів. У Лондоні, очевидно, вирішили, що для успіху не вистачало когось типу Гаррі, що пішов, і за 60+ мільйонів придбали нову дев'ятку, Соланке. Не все спочатку виходило, але зрештою і Домінік нарешті забив, і виграти вийшло, у всіх турнірах, 5 разів поспіль, причому МЮ розгромили на виїзді 3:0. Але у крайньому турі Брайтон удома обіграв шпор 3:2, і поки що вони лише дев'яті у поточній таблиці.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Вест Хем

Клуб у 2023 році став переможцем Ліги конференцій. Це був перший трофей амбітного колективу з початку 80-х років минулого століття. Але все одно з автором такого успіху, Девідом Моєсом, улітку попрощалися – у столиці вирішили зробити модну на футбольному Туманному Альбіоні ставку на молодого іспанця, в обличчі Лопетегі. Більше того, явно під Юлена провели і трансферну кампанію, одну з наймасштабніших в Англії і, отже, у світі. Але поки що ККД не особливо вражає: навіть якщо винести за дужки принизливий виліт із Кубка Ліги після 1:5 від Ліверпуля, то за трьох поразок в АПЛ було взято лише дві перемоги. Причому друга – у крайньому турі, коли молотобійці розгромили Іпсвіч.

Статистика особистих зустрічей

У чотирьох останніх офіційних матчах спостерігається рівність: з однієї перемоги за пари нічиїх. Але при цьому минулого сезону 4 із 6 очок взяли Хаммерс.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що господарі мають вигравати. Але вони втратили Сона, тому можна придивитися до ставки на тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,83).

Прогноз Sport.ua
Поділля
19 жовтня 2024 -
14:30
Минай
Тотал голів менше 3.5 1.83 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.