Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 16 жовтня 2024, 19:07
1276
1

Мирон МАРКЕВИЧ: «Якщо Довбик почне забивати не лише з пенальті...»

Тренер ще вірить у підвищення у класі

| Оновлено 16 жовтня 2024, 19:07
1276
1
Мирон МАРКЕВИЧ: «Якщо Довбик почне забивати не лише з пенальті...»
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

Досвідчений наставник Мирон Маркевич вважає, що збірна України ще може претендувати на вихід до Дивізіону A Ліги націй, але для цього необхідне повернення лідерів та голи Артема Довбика з гри.

«Факти – вперта річ. На що можна розраховувати, коли немає гостроти в атаці? Чим ближче наші підходили до штрафного майданчика суперника, тим ставали менш впевненими. Складалося враження, що футболісти банально не знали, як загострити ситуацію. Ось чому не дивно, що висунутий на вістря Артем Довбик перебував на голодному пайку, бо це не його вина, що бракувало, образно кажучи, піднощиків снарядів».

«Я багато очікую від повернення в стрій травмованих Віктора Циганкова та Олександра Зінченка, що позначиться на взаємодії з Артемом Довбиком».

«Якщо він почне, нарешті, забивати не тільки з 11-метрової позначки, то наші шанси підвищитися в класі різко зростуть», – сказав Маркевич.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
А не було Зінченка і Циганкова у вересні, і набрали нуль очок. Хоча там було і два і один гол на рахунку збірної. Але захист більше прогавив, команда пропустила тим самим чехам - аж три.