Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Девіса
|
415
0

Квитки на прощання з Надалем обійшлися у 141 тисячу євро

Іспанець прийняв рішення попрощатися з професійним спортом

Квитки на прощання з Надалем обійшлися у 141 тисячу євро
Getty Images/Global Images Ukraine. Рафаель Надаль

Минулого тижня один із найкращих тенісистів усіх часів Рафаель Надаль оголосив про завершення кар'єри, і йому залишається тільки з'явитися на корті на Кубку Девіса, матчах, які привернуть більше уваги, ніж будь-коли.

Після тяжкої боротьби з травмами Надаль вирішив покласти край агонії та завершити блискучу кар'єру на рідній землі. Його останнім виступом стане розіграш Кубка Девіса, де він зіграє за збірну Іспанії.

Змагання заплановані на період з 19 по 24 листопада, всі квитки на ці поєдинки розпродано. Не викликає сумнівів, що Надаль вийде на майданчик проти Нідерландів у чвертьфіналі Кубка Девіса 19 листопада, і це може бути його останній матч.

Квитки на Кубок Девіса тривалий час були недоступні, і тепер вони доступні лише на перепродажному майданчику Viagogo. Найдешевший квиток на найдальше місце коштує 2000 євро, а квитки преміум-класу коштують цілих 141 000 євро.

За свою чудову кар'єру Надаль виграв 22 титули Великого шолома, у тому числі 14 на Ролан Гаррос. До цього він додав чотири титули на Відкритому чемпіонаті США і по два титули на Відкритому чемпіонаті Австралії та Вімблдоні.

Він також виграв олімпійське золото у Пекіні у 2008 році та 36 титулів Мастерса. Він входив у найбільше тріо в історії тенісу разом із Роджером Федерером та Новаком Джоковичем.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.