Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
2790
14

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Я взагалі не розумію, куди Мудрик б'є під час кутових?»

Експерт знову розкритикував вінгера «Челсі»

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Я взагалі не розумію, куди Мудрик б'є під час кутових?»
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Колишній нападник київського «Динамо» Віктор Леоненко прокоментував дії вінгера збірної України Михайла Мудрика в матчах Ліги націй з Грузією (1:0) і Чехією (1:1).

«Мішка-70, він же регбіст, а тепер уже я його Мішка-кутовий буду називати. Я взагалі не розумію, куди він б'є під час кутових? Його можна відзначити тільки на початку гри, коли він пробіг і віддав на Шапаренка, а той із моменту зробив немомент, а потім увесь матч, напевно, думав про це. Це єдине, що зробив учора Мішка-кутовий».

«З Грузією він забив гол? Моя критика навряд чи на Мудрика вплинула. Якщо ти не можеш, то критикуй або гроші давай, все одно нічого не вийде. Він у кожному матчі має різницю робити і з напівмоментів голи забивати, якщо його зіркою вважають. А такого немає», – сказав Леоненко.

Збірна України провела чотири матчі, набрала чотири очки і посідає останнє місце в турнірній таблиці квартету B1 Ліги націй.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Strontium
Он подаёт по схеме сборной,  о чём сигналят жестами, которых Леоненко не понимает)
u6464u
Вітя футбол дивився, взагалі то Мудрик подавав кутові, і начебто непогано . Вітя , він не бив , він по-да-вав )))
grifon.
Мішка кутовий
Перець
леон кілер
Harun Bakircioğlu
У Мудрика вообще удара нет, что уже отметили разработчики игры фифа, ему вместо спортзала удары отрабатывать, но кто мы такие чтоб ему советы давать, он в свободное время хейтеров ищет в соцсетях.
potemkin78
у меня есть подозрение что Мудрика не на той позиции используют. ему бы под Довбиком (вместо Шафаренко)  в центре играть, а с лева Кабаева или Назаренка использовать
inflicted
Ніхто не розуміє куди він б"є. Думаю, він і сам не знає
introvert
В даному випадку з Леоненком важко не погодитись. Той прохід на початку гри - чи не єдина корисна дія Мудрика. Але він "окрилився" нею, згадав свій гол грузинам, і вирішив, що він суперстар, а решта збірної на підтанцовці, що це знову його день і він усе вирішить самотужки. Результат був жалюгідний і повною протилежністю фантазій Мишка.
GloryUkraine
Тут Леоненко правий.